Els treballadors del Ventall posen el seu gra de sorra per la Festa Major del Vendrell

Realitzen diversos dels elements que formen part de l'Apadrina't 2019
Treballadors del Ventall, fent els elements de l'Apadrina't de la Festa Major. | BP Diari

 

Ja s'ha convertit en una tradició els últims anys. Els treballadors del servei de teràpia ocupacional de la Fundació Santa Teresa del Vendrell (el Ventall) posen el seu gra de sorra per la Festa Major de Santa Anna, elaborant alguns dels elements que formen part del lot de l'Apadrina't. Aquest és un lot que tots els ciutadans poden comprar per apadrinar la festa, i que enguany està conformat per una carretilla, una bengala i un punt de llibre.

 

Des del Ventall s'encarreguen de fer el punt de llibre i la carretilla, un treball en cadena que els permet «tenir un espai per col·laborar amb la festa, fent que aquesta sigui més inclusiva», segons Cristina Aymerich, administradora de Santa Anna i treballadora social del Ventall. «Busquem que tothom pugui tenir una tasca relacionada amb la Festa Major, i que se'n sentin part», afegeix. En aquest sentit, els mateixos treballadors veuen reconegut el seu treball el dia 25 de juliol, abans del pregó d'inici de la festa.

 

Apadrina't 2019

En primera instància se'n faran 300 unitats, que es poden ampliar si hi ha necessitat. El lot de l'Apadrina't es pot aconseguir per un preu de tres euros a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell o, a partir d'aquest divendres 12 de juliol, a la botiga dels Administradors de Santa Anna, que estarà ubicada a la sala d'exposicions La Fusteria fins al final de la Festa Major

 

L'Apadrina't té el punt de llibre, una carretilla i una bengala, que servirà perquè els que ho comprin puguin prendre part de manera directa amb el piromusical que es farà el dia 25 de juliol. Per això caldrà anar al descampat del Botafoc i seguir les instruccions que allà es donaran. El piromusical que substitueix el castell de focs del dia de Sant Jaume és una de les novetats de la Festa Major de Santa Anna 2019.

 

Maria Benedicto i Cristina Aymerich, ensenyant els elements de l'Apadrina't. | BP Diari

 

Altres notícies relacionades