GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Troben 800 plantes de marihuana en un habitatge de Calafell

La plantació es va descobrir després d'un avís per un possible robatori
La plantació de marihuana que s'ha confiscat a Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Nova actuació contra el cultiu de la marihuana a Calafell. Una actuació conjunta de la Policia Municipal i dels Mossos d'Esquadra ha permès confiscar més de 800 plantes que hi havia en un habitatge de la urbanització la Bonanova. Segons s'ha explicat des de l'Ajuntament de Calafell a través de les xarxes socials, l'actuació va començar ahir dimecres 3 d'abril a la nit, quan la policia local va respondre a un avís per un possible robatori en aquesta urbanització.

 

L'avís es va donar perquè hi havia una porta d'un garatge entreoberta. Els agents van accedir a l'interior i van trobar la plantació. Per això van decidir alertar la divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra i els dos cossos van establir un operatiu de vigilància conjunta. Al cap d'una estona, va aparèixer una persona que va entrar a l'habitatge, i els agents van procedir a detenir-lo. Segons el consistori, es tractava del llogater de la casa, que aquest dijous al matí ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

 

Actuacions contra el cultiu de marihuana a Calafell

Les actuacions contra el cultiu de marihuana a Calafell són habituals, i durant les últimes setmanes se n'han produït diverses. Una d'elles va tenir lloc a finals de març a la urbanització de Segur de Dalt, en la qual es van detenir dues persones i es van confiscar gairebé 400 plantes de marihuana. Només un mes enrere també es van trobar 1.000 plantes de marihuana en una casa de l'avinguda d'Espanya, a Segur de Calafell, en una actuació que va acabar amb una persona detinguda.

 

El passat mes de febrer, la policia de Calafell va presentar el nou sistema de videovigilància i geolocalització, amb la qual cosa vol ser més efectiu en les seves tasques de combatre la delinqüència i garantir la seguretat dels ciutadans del municipi.