Veïns de Costa Cunit denuncien la perillositat de la carretera que va a Cubelles

Les últimes setmanes s'han produït diversos accidents
La carretera que va de Costa Cunit fins a Cubelles. | Cedida
 

Els veïns de Costa Cunit han començat una campanya per denunciar la perillositat de la carretera que va des d'aquesta urbanització cunitenca fins al poble de Cubelles (Garraf). Les últimes setmanes s'han produït diversos accidents en aquesta via, que en alguns trams circula paral·lela al riu Foix, i des de l'associació de veïns del nucli han decidit emprendre accions per donar a conèixer el problema i aconseguir que se solucioni.

Les queixes són pel mal estat del ferm de la carretera, que fa que en algunes corbes sigui molt fàcil perdre el control dels vehicles, inclús anant a poca velocitat. També critiquen que la senyalització no és adequada, especialment en una zona on hi ha un revolt molt tancat que concentra bona part dels accidents. La part en més mal estat de la carretera es troba al terme municipal de Cubelles, raó per la qual els veïns volen fer arribar les queixes a aquest ajuntament.

Diversos accidents les últimes setmanes

Els accidents s'han multiplicat recentment. A finals de setembre, un veí que circulava amb el seu cotxe va perdre el control en un revolt i el turisme va acabar sortint de la via i caient per un barranc. Sortosament, l'home va quedar il·lès, però va fer un vídeo a YouTube en el qual explicava els problemes de la via. A principis del mes d'octubre, dos joves cunitencs que anaven en moto per aquesta carretera van ser colpejats per un turisme que circulava a gran velocitat, i no els va auxiliar.

Aquesta mateixa setmana, un altre veí que passava per la carretera amb motocicleta va patinar a causa del mal estat de l'asfalt i va caure a terra, patint un fort cop al maluc. La poca adherència del ferm és un dels problemes que més remarquen els que hi circulen. A la pròxima assemblea de l'associació de veïns de Costa Cunit es decidiran quines accions es prenen per denunciar la situació, sense descartar protestes a les carreteres i concentracions davant l'Ajuntament de Cubelles.

 

També et pot interessar:

"😱😱La casa tapiada que amagava un gran secret al Vendrell" "La Bisbal del Penedès intensifica el control de les colònies de gats del municipi"