La platja de Sant Salvador del Vendrell.

El Vendrell amplia les sessions de gimnàstica a la platja

L'activitat està tenint molt bona acollida aquest estiu

L'Ajuntament del Vendrell, a través de la regidoria de Turisme, ha anunciat que s'han ampliat les sessions de gimnàstica a la platja que es fan els dissabtes per la bona acollida que està tenint l'activitat i la gran demanda. Així, les sessions es mantindran tots els dissabtes del mes de setembre i els dos primers del mes d'octubre.

Des del consistori recorden que, per mantenir una pràctica esportiva segura, cal portar mascareta i gel hidroalcohòlic en el moment de la compra del tiquet, així com mantenir els dos metres de distància entre persones quan es faci l'activitat. D'aquesta manera l'activitat es podrà desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat sanitària.

 

Rutes de senderisme i cellers

Per altra banda, Turisme del Vendrell també ha programat dues sortides de senderisme pels dies 14 i 21 d'agost, sota el nom de 'Walk & Wine'. La proposta consta d'una passejada de descoberta de l'entorn, amb sortida de l'Oficina de Turisme de Coma-ruga i arribada als Cellers Avgvstvs Forvm. Allà, els participants podran gaudir d'un tast de vins i vinagres.

La durada de l’activitat és d'unes quatre hores i el preu és de nou euros pels adults i quatre euros pels infants. Les reserves s'han de fer trucant a l'Oficina de Turisme, al telèfon 977 68 00 10.