El Vendrell amplia un tram de vorera del carrer de Sant Xavier

Es tracta del tram on s'hi posaran les noves oficines del SOC
El Vendrell ha ampliat un tram de la vorera del carrer de Sant Xavier. | Ajuntament del Vendrell
 

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que ja han finalitzat les obres d'ampliació d'un tram de la vorera del carrer de Sant Xavier. Es tracta d'un tram de trenta metres que es troba al davant d'on s'han d'ubicar les noves dependències del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). D'aquesta manera, es vol facilitar l'accés als ciutadans i evitar que hi hagi problemes de seguretat amb els vianants que accedeixin a les instal·lacions.

 

L'ampliació de la vorera ha estat de tres metres, amb el qual ha calgut eliminar algunes places d'aparcament. Junt amb l'obra, Aigües del Vendrell ha fet una substitució de la canonada vella de subministrament d'aigua, per una de nova. El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha explicat que l'actuació s'ha fet en previsió «a la concentració de persones que s'espera que hi hagi en aquest punt per la nova ubicació de les oficines del SOC». L'obra s'emmarca en el pla de renovació de voreres que el govern local va anunciar el passat juliol.

 

Curs de socorrisme al Vendrell

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que del 21 d'octubre al 23 de desembre es farà un curs de socorrisme en instal·lacions aquàtiques per a persones en situació d'atur, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), i amb la col·laboració de la regidoria d'Esports. El curs es farà de dilluns a dissabte, de les nou del matí a les tres de la tarda. La formació es farà al Gimnàs Record (Sant Jordi, 3), mentre les pràctiques de natació i rescat aquàtic es faran a la piscina del complex de l'avinguda del Camp d'Esports.

  

 

 

El curs és apte per a la inscripció al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya), un requisit indispensable per poder desenvolupar les tasques de socorrisme aquàtic, tant en platges com en piscines. Es poden fer les inscripcions a través de la web espaiserviesport.cat.