La residència d'avis La Muntanyeta del Vendrell.

El Vendrell anul·la les visites d'avis a la residència pel repunt de contagis

La policia local reforçarà el control a les zones més concorregudes del municipi

El Vendrell ha anunciat que s'han anul·lat momentàniament les visites a la residència d'avis La Muntanyeta, com a mesura de prevenció pel repunt de casos positius de coronavirus que s'han detectat a l'inici del mes d'agost. Des de l'Ajuntament expliquen que s'ha pres aquesta decisió d'acord amb el protocol del Departament de Salut, i per l'increment del risc de brot que hi ha hagut els últims dies.

D'aquesta manera, es tornaran a programar les videoconferències amb els familiars dels residents, fins que el risc de brot torni a baixar. Tot i això, les residències del municipi segueixen lliures de coronavirus des de principis del passat mes de juny, tal com han confirmat des del consistori.

Més control de la policia

El repunt de contagis també comportarà un reforç del control policial a les zones més concorregudes del municipi, com ara el Passeig Marítim o les terrasses dels bars, per comprovar que es compleixen les mesures de seguretat. La policia del Vendrell ha posat fins ara una quarantena de denúncies per no dur la mascareta, i s'han fet 1.090 avisos per aquest fet.

El Vendrell ha detectat un increment de positius els primers dies del mes d'agost, després d'un mes de juliol amb pocs casos. El Departament de Salut marca en el seu últim informe que la capital del Baix Penedès ha tingut 23 positius de coronavirus els últims set dies. Des de l'Ajuntament confien que les dades no vagin a més i demanen responsabilitat a la ciutadania.


Comentaris