El Vendrell i Calafell reactiven la zona blava després de dos mesos i mig

A Coma-ruga, només funcionarà el cap de setmana fins al 20 de juny

Els ajuntaments dels Vendrell i Calafell ja han confirmat la data de reactivació de la zona blava, que en ambdós municipis va quedar desactivada a mitjans de març, a causa de l'aturada d'activitat provocada per la pandèmia del coronavirus. El pròxim dilluns 1 de juny, les zones blaves dels dos municipis tornaran a la normalitat per l'increment de la mobilitat i la reactivació del comerç, que fan necessaris una rotació de vehicles als carrers més cèntrics.

 

La zona blava al Vendrell i Coma-ruga

Al centre del Vendrell, la zona blava s'activarà el dilluns 1 de juny, mentre que a Coma-ruga, durant les tres primeres setmanes, només estarà en funcionament els caps de setmana. Així, el primer dia que estarà activa serà el dissabte 6 de juny. A partir del 20 de juny, ja es mantindrà activa de forma permanent fins al final de la temporada d'estiu.

Des de l'Ajuntament del Vendrell han afegit que, per tal que els parquímetres estiguin en unes correctes condicions d'higiene, l’empresa concessionària del servei, Parven, durà a terme un protocol de neteja i desinfecció especial. Tot i això, des del consistori també recomanen utilitzar el servei amb guants.

 

La zona blava a Calafell

De la mateixa manera, la zona blava de Calafell tornarà a la normalitat el mateix dilluns 1 de juny. En aquest cas, l'Ajuntament ha recomanat evitar tocar les màquines, amb el qual el pagament es pot fer a través de l'aplicació de telèfon mòbil Aparcar Calafell. La zona taronja, concentrada a la part baixa de Segur, es posarà en funcionament un mes més tard, el dia 1 de juliol.

"Confirmen la millor notícia per a la residència La Muntanyeta del Vendrell" "Contundent reclamació del Pendès al Govern: «són especulatius, innecessaris i obsolets»"