El Vendrell i Calafell repartiran aquesta setmana les targetes moneder per les beques de menjador

Són més de mil a la capital del Baix Penedès i prop de 700 a Calafell

Les targetes moneder que han de substituir de manera temporal les beques de menjador escolar es començaran a repartir aquesta setmana al Vendrell i Calafell. L'Ajuntament del Vendrell ha explicat que a la capital del Baix Penedès es repartiran un total de 1.070 targetes a aquelles famílies que tenen la beca pels seus fills. L'import que hi ha a cada targeta és de 40 euros, amb els quals es pot anar a comprar als establiments d'alimentació.

 

Des del consistori han explicat que la targeta no s'ha de llençar un cop esgotat el saldo, ja que, si es manté més temps el tancament de les escoles, es farà una nova càrrega de diners. El repartiment de les targetes es farà a domicili, per tal que les famílies no hagin de sortir de la seva llar. Amb aquesta mesura, impulsada pel Departament d'Educació de la Generalitat, es vol garantir una correcta alimentació de tots els infants mentre duri el tancament dels centres.

 

Prop de 700 targetes a Calafell

També l'Ajuntament de Calafell ha anunciat que entre aquest dimecres i aquest dijous es repartiran les prop de 700 targetes a les famílies que tenen beca de menjador al municipi. El consistori ha preparat un dispositiu especial per a fer el repartiment, extremant les precaucions sanitàries. Així, les famílies rebran primer un SMS del Consell Comarcal del Baix Penedès on s'informarà del dia, l'hora i el lloc on han de recollir les targetes. Aquest missatge servirà de justificant davant la policia local

 

S'establiran quatre torns, dos el dimecres i dos més el dijous. Qui no pugui anar a recollir-les, ha de contactar amb l'Ajuntament al correu electrònic benestar@calafell.org i rebrà les instruccions pertinents. El consistori avisa que «el que no es pot fer en cap cas és anar en un torn diferent», ja que aquelles persones que ho facin «poden ser denunciades per fer un desplaçament sense justificació dins de l'estat d'alarma».

Més notícies de la categoria Baix Penedès