El Vendrell no cobrarà la quota d'abril de les llars d'infants i l'escola de música

També s'han congelat les quotes dels centres municipals esportius
Una de les escoles bressol del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

L'Ajuntament del Vendrell no cobrarà la quota del mes d'abril de diversos centres educatius d'àmbit municipal, com són les llars d'infants i l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC). Així ho ha confirmat l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, a aquest mitjà, després que els centres educatius tanquessin les seves portes el passat dijous 12 de març per l'expansió del coronavirus.

 

El batlle vendrellenc ha apuntat que la quota de març de l'escola de música ja s'ha girat, amb el qual arribarà a les famílies, però que la del mes d'abril ja no es passarà. Pel que fa a les llars d'infants municipals, totes les famílies ja estan rebent aquests dies els correus electrònics dels centres explicant que la quota del mes d'abril no es cobrarà. Una altra mesura és la congelació de la quota als usuaris dels centres esportius municipals del Camp d'Esports i del carrer del Doctor Robert, des del dia 14 de març i fins que es pugui reanudar l'activitat esportiva.

 

Ajornada la preinscripció escolar

Per altra banda, el Departament d'Educació de la Generalitat va avançar aquest dimarts a la tarda que s'havia decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d'infantil, primària i secundària, fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de plena normalitat.

 

Nova modalitat per les beques de menjador

Pel que fa a les beques de menjador, la Generalitat també ha confirmat que es mantindran amb la modalitat de targeta moneder, a les quals s'hi ingressarà l'import de la prestació que rep cada família amb alumnes becats. Amb les targetes, les famílies podran comprar aliments. El Consell Comarcal del Baix Penedès, que gestiona aquest servei, serà l'encarregat de repartir aquestes targetes entre els ajuntaments de la comarca. Ajuntaments com el de Calafell ja han avançat que miraran de seguir completant les beques en cas de necessitat, tot i que encara es busca la fórmula per fer-ho. 

Més notícies de la categoria Baix Penedès