El Vendrell impulsa un concert solidari del projecte 'Cantem Àfrica'

Es tracta d'una col·laboració amb dos orfenats de Moçambic

 

El Vendrell acull un concert del projecte 'Cantem Àfrica'. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell acull aquest dimecres 19 de juny un concert solidari inclòs en el projecte 'Cantem Àfrica'. El concert, que forma part de la programació de final de curs de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, es farà a les 19.30 hores a la plaça del Tívoli i és gratuït. En ell hi pren part tota l'escola i compta amb la col·laboració de la ballarina i cantant del Senegal Touty, així com amb els percussionistes senegalesos Sidat i Chikh.

 

'Cantem Àfrica' és un projecte solidari impulsat per l'Associació Afrocatalana d'Acció Solidària Amics de la Casamance i la Fundació Main, dues entitats implicades en projectes de cooperació a l’Àfrica i de sensibilització i foment de la interculturalitat. En aquest cas, col·laboren amb dos orfenats de Moçambic. Al concert es podran escoltar diferents cançons del Senegal i d'altres llocs de l'Àfrica interpretats per les diferents agrupacions instrumentals i corals de l'escola i dels tres músics convidats. Els assistents podran fer donatius a l'associació.

 

Concert de gòspel al Museu Deu

Un altre concert que tindrà lloc al Vendrell aquesta setmana és el que es farà el dissabte 22 de juny al Museu Deu. Serà un concert de música gòspel que farà l'Alegria Cor Gòspel, un grup integrat per 40 cantaires, tres músics i tres tècnics de so, que va néixer el 2014 de la mà de Judit Cortés dins de l'Església Evangèlica Baptista de Figueres. El Cor ha participat en projectes de caràcter benèfic impulsats per ONG's com Open Arms o Càritas, i ha organitzat concerts solidaris per recaptar fons per a persones en estat d'emergència.

 

De la mateixa manera, és un cor habitual en festes majors de diferents pobles de la comarca gironina, com Camallera i Avinyonet de Puigventós. També han cantat en diferents teatres municipals de llocs com Molins de Rei, Roses, Figueres, Borrassà, Capmany, l'Ateneu de Cerdanyola, l'Espai Rossinyol de Manlleu i la Casa de Cultura de Llançà. El concert serà al jardí del Museu Deu, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta per a tothom.

 

També et pot interessar: