El carrer de les Quatre Fonts, tallat al trànsit.

El Vendrell i Cunit tallen el trànsit en diversos carrers per afavorir la mobilitat personal

Són mesures que afavoreixen mantenir la distància personal

Els diferents ajuntaments de la comarca ja estan prenent mesures que afavoreixin la mobilitat personal en el retorn progressiu dels veïns al carrer, durant les diferents fases de desescalada. En aquest sentit, els consistoris de Vendrell i de Cunit han optat per restringir el trànsit rodat a diferents zones del municipi, per donar prioritat als vianants, i que així es guanyi espai per mantenir la distància personal.

 

Restriccions de trànsit al Vendrell

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En el cas del Vendrell, l'Ajuntament ha tallat el trànsit al carrer de les Quatre Fonts, tal com ja va anunciar la setmana passada, i només es permet el pas dels vehicles que van del carrer de la Muralla al carrer de l'Om, i dels veïns de la zona. També s'ha restringit el trànsit en alguns dels nous carrers de la zona dels Bulevards, perquè les famílies puguin anar a passejar.

El Passeig Marítim de Cunit, tallat al trànsit.
Cunit ha tallat el trànsit al Passeig Marítim durant unes hores. | Ajuntament de Cunit

Talls al vespre al Passeig de Cunit

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha optat per tallar el trànsit al Passeig Marítim entre les vuit i les onze de la nit, per donar prioritat a la mobilitat personal, sigui a peu, amb bicicleta o patinets, així com per a l'exercici físic. La calçada s'ha habilitat per als vehicles de mobilitat personal i la vorera, pels vianants que passegen i realitzen activitat física.