Ensurt al Vendrell per l'explosió de la caixa de coets dels diables al davant de l'església

Els fets han tingut lloc aquest dissabte a la tarda, durant l'acte del 40 aniversari de la colla | La paret de l'església ha quedat tacada i el temple ple de fum, però no hi ha hagut ferits
Així ha quedat l'església Parroquial del Vendrell després de l'explosió de la caixa de coets dels diables. | Cedida

 

Ensurt aquest dissabte al vespre al Vendrell a causa de l'explosió del material pirotècnic dels Diables. Els fets han tingut lloc davant de l'església Parroquial de Sant Salvador. Durant l'acte de celebració del 40 aniversari de la colla i, per motius que es desconeixen, la capsa on els diables guarden les carretilles ha explotat. Afortunadament no hi ha hagut ferits, però la paret de l'església ha quedat negre i el temple s'ha omplert de fum. 

 

 

Explosió de coets descontrolada al Vendrell

Aquest dissabte al vespre, durant l'acte per celebrar el 40 aniversari del Ball de Diables del Vendrell, les carretilles i el material pirotècnic han explotat de manera descontrolada. Per motius que es desconeixen, el foc ha entrat a la caixa on es guarden els coets i han començat a explotar. S'han viscut moments de tensió i por, però afortunadament no hi ha hagut cap ferit. 

 

La façana de l'església de Sant Salvador, però, ha quedat negre a causa de les explosions. A més, el fum ha entrat en l'interior de l'edifici.