Vista del Vendrell.

El Vendrell impulsa una enquesta entre els joves per fer el nou Pla Local de Joventut

El pla tindrà una durada de quatre anys

La regidoria de Joventut del Vendrell ha posat en marxa aquest dilluns 3 de maig un procés participatiu que ha de servir de base per a redactar el nou Pla Local de Joventut, que serà ja el quart. El pla tindrà una durada de quatre anys (2021-2024) i comença amb un treball de camp i una diagnosi que estan fent els educadors de carrer.

El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, creu que en aquesta fase inicial «és molt important que els joves puguin participar i dir la seva», raó per la qual s'ha preparat una enquesta mitjançant la qual es pugui recollir «la seva visió, perspectives, necessitats, mancances i idees en àmbits molt diversos, com la formació, l'habitatge, l'ocupació o l'oci».

Durant tot el mes de maig

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'enquesta es pot trobar a les xarxes socials de la regidoria de Joventut i es podrà respondre durant tot el mes de maig. Posteriorment es complementarà la diagnosi amb la informació que s'hagi recollit en les diverses reunions que es faran amb grups sectorials i agents del territori. L'objectiu del Pla Local de Joventut és planificar les polítiques i actuacions adreçades als joves per als pròxims anys.