Gemma Ventura i Sílvia Vaquero.

El Vendrell estrena el dia de Nadal el programa d'entrevistes 'Com a casa'

Gemma Ventura entrevista personatges rellevants de la cultura catalana

El programa d'entrevistes 'Com a casa' s'estrenarà aquest divendres 25 de desembre a les 11.00 hores a RTV el Vendrell. Es tracta d'una iniciativa relacionada amb la capitalitat de la cultura catalana que es va presentar el passat 11 de març, dos dies abans del tancament total de l'activitat a causa de la pandèmia del coronavirus. Això va obligar a canviar el calendari d'entrevistes i el format.

Finalment, el programa s'estrenarà el dia de Nadal. Està dirigit i conduït per la periodista Gemma Ventura, que entrevista diferents personatges referents de la cultura catalana, com són la cantautora Marina Rossell, el cantant Gerard Quintana, l'escriptor i periodista Rafel Nadal, l'actor Lluís Solé, la dibuixant Pilarín Bayés i el filòsof Francesc Torralba.

Les diferents entrevistes es van enregistrar en llocs emblemàtics del Vendrell, com ara el Museu Deu, la casa nadiua de Pau Casals, la casa del Portal del Pardo o el Museu Àngel Guimerà. La primera entrevista que s'emetrà és la de Francesc Torralba, que es va fer al Museu Pau Casals de Sant Salvador. Cada quinze dies s'aniran emetent la resta d'entrevistes.