Així ha viscut Tarragona el Sant Jordi d'estiu

El Vendrell farà un Sant Jordi «esponjat» per evitar aglomeracions

Les parades de roses i llibres es podran posar els dies 23 i 24 d'abril

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest divendres 16 d'abril els actes de la Diada de Sant Jordi 2021, la primera que es viurà en plena pandèmia, després que la del 2020 quedés suspesa. Seguint les indicacions del Procicat, el Vendrell ha previst una diada «esponjada» i espaiada en el temps, per evitar aglomeracions.

«Hem previst una celebració segura, amb actes que es faran entre el 17 i el 29 d'abril en diferents punts de la ciutat, amb la idea d'evitar una condensació», ha apuntat la regidora de Cultura, Sílvia Vaquero. En aquest sentit, les parades de llibres i roses es podran posar al carrer tant el dia 23 com el 24, però estaran limitades a professionals d'aquests sectors.

Evitar aglomeracions

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La regidora de Promoció Econòmica, Luz Ramírez, ha afegit que l'objectiu és evitar «aglomeracions» durant el dia 23, raó per la qual ha fet una crida a repartit l'activitat i les sortides entre aquests dos dies. El dia 23 d'abril hi haurà també parades d'artesans al carrer del Doctor Robert, mentre que el 24 d'abril hi haurà parades solidàries a la Rambla i el Mercat de Brocanters.

Pel que fa als actes previstos, Sílvia Vaquero ha avançat que no faltaran el tradicional pregó de la lectura a la Biblioteca Terra Baixa, les presentacions literàries, exposicions, conta-contes o tallers, que es faran en diferents llocs de la ciutat. A més a més, el dia 23 al matí es farà des de la plaça Vella un programa en directe de RTV el Vendrell amb entrevistes als autors i autores locals que han publicat llibre enguany. El programa d'actes es pot consultar en aquest enllaç.