El Vendrell fa una jornada de donació de sang per contrarestar la davallada per la Covid-19

Es fa aquest dissabte al Centre Cívic l'Estació

El Vendrell farà aquest dissabte 21 de març una jornada de donació de sang, impulsada pel Banc de Sang i Teixits, la Xarxa de Suport del Vendrell i la colla castellera dels Nens del Vendrell. Tindrà lloc de les 17.00 a les 21.00 hores al Centre Cívic l'Estació. El motiu és que les donacions de sang han patit una davallada a causa de l'expansió del coronavirus, una eventualitat que es tem que segueixi passant mentre duri aquesta situació d'excepcionalitat. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Des del Banc de Sang garanteixen que hi haurà totes les mesures de seguretat per evitar el contagi, i també demanen que cada donant porti el seu bolígraf per omplir el formulari. També es prendrà la temperatura de cada donant, i tot el personal sanitari usarà guants i màscares. De la mateixa manera, el Banc de Sang recorda que la Covid-19 no es pot transmetre per la sang, només per via respiratòria, i la donació no suposa cap risc.

Catalunya necessita 1.000 donacions de sang diàries per atendre els malalts dels hospitals que necessiten tractaments.

"🏥 L'Hospital del Vendrell actualitza els casos de coronavirus detectats" "SOLIDARITAT | Empreses del Baix Penedès donen màscares i guants a l'Hospital"