El Vendrell acull el musical 'Invisibles', centrat en el fenomen migratori

Es representa a l'Auditori del Tívoli aquest dissabte
El musical 'Invisibles' arriba al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

La programació cultural del primer semestre del Vendrell es va encetar el passat dissabte 1 de febrer amb el concert de Mònica Green a l'Auditori Pau Casals, que va ser un èxit de públic. Aquest dissabte 8 de febrer, el Temporada segueix amb un musical que, sota el títol de 'Invisibles', se centra en el fenomen migratori. L'espectacle es farà a les 20.30 hores a l'Auditori del Tívoli.

 

'Invisibles' és una experiència musical transformadora, que explica el procés migratori sud-nord a través de fotografies musicals que volen copsar l'essència emocional i vital dels migrants subsaharians en aquest viatge. A banda d'alguns poemes de Joana Raspall, aquest és un projecte de composicions originals, que té una forta influència de la música africana, com el jazz, el reggae o el latin, esdevenint un repertori coherent, eclèctic i atractiu.

 

El Vendrell prepara el 8 de març

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell ha anunciat que organitzarà una jornada reivindicativa el pròxim 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. El consistori vol que l'acte sigui el màxim de participatiu possible i ha convidat a les diferents associacions, entitats i ciutadania «a aportar les seves idees i suggeriments per tancar el programa d'actes de la jornada».

 

Des de la regidoria de Polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ faran una reunió oberta a tothom el dilluns 10 de febrer a les 19.00 hores a la sala de plens de l'Ajuntament, on s'exposaran les propostes i es rebran les contribucions de tots els que hi prenguin part. Christian Soriano, regidor de Polítiques de gènere, Igualtat i Drets LGTBIQ, ha destacat que el 8 de març ha de ser «una jornada de reivindicació, per la igualtat d'homes i dones, i també festiva», per la qual cosa cal treballar-ne l'organització «conjuntament amb entitats i ciutadania per fer-la el màxim d'inclusiva i oberta».