GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Volen que el Vendrell faci un ple sobre l'Estat de la Vila el desembre

La Xarxa Vendrellenca recorda que el ROM preveu que es faci aquest ple cada any
Un ple recent del Vendrell. | BP Diari

 

La Xarxa Vendrellenca ha demanat als grups municipals de l'Ajuntament del Vendrell que es facin seva la proposta de celebrar un ple sobre l'Estat de la Vila, una opció que l'article 14 del Reglament Orgànic Municipal (ROM) estableix que es pot fer cada any. Des de la Xarxa proposen que aquest ple se celebri cada any el primer dissabte del mes de desembre, i demanen que així s'expliciti al ROM. També afegeixen que aquest any es podria celebrar el dissabte 1 de desembre a la sala d'actes de l'Escola de Música Pau Casals, per facilitar l'afluència de públic.

 

Des de la Xarxa creuen que a finals del 2018, i abans que comenci la «la pre campanya electoral el mes de gener», és un bon moment perquè els partits del ple «diguin la seva sobre l'estat de la vila». L'entitat que aglutina diverses associacions de veïns del municipi ha demanat que la seva proposta es porti al ple per saber «els grups que estan d'acord a fer aquest ple abans que acabi el 2018».

 

Sí Se Puede demana que es faci el ple sobre l'Estat de la Vila

De moment, des del grup municipal de Sí Se Puede ja han demanat formalment a l'alcalde, Martí Carnicer, que convoqui la Junta de Portaveus «per tal d'acordar la convocatòria d'aquest ple extraordinari sobre l'estat de la vila». Des de Sí Se Puede recorden que ja han demanat en diverses ocasions la celebració d'aquest ple, que creuen que és «més necessari que mai» pel seguit de «mancances i irregularitats que es constaten en la gestió del govern».

 

En una nota de premsa, Sí Se Puede afirma que el govern municipal no ha volgut fer, fins ara, cap ple sobre l'Estat de la Vila perquè «vol acabar el mandat amagant-se de donar explicacions als ciutadans» sobre temes com el retard en la constitució de la nova empresa mixta d'aigües —que fa gairebé dos anys que no avança— o «la manca d'inversió en infraestructures hidràuliques», que afecta els veïns dels barris marítims.