El Vendrell presenta la programació cultural de l'últim trimestre del 2018

Música, teatre, espectacles i els 30 anys dels Inestables, entre els actes destacats

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dimecres 19 de setembre la programació cultural de l'últim trimestre del 2018, agrupat al Temporada de Tardor.  La programació té una quinzena de concerts i actuacions que es reparteixen entre l'Auditori del Tívoli, l'Auditori Pau Casals i el Teatre Àngel Guimerà (Tàg), del 6 d'octubre al 22 de desembre, i que inclouen obres de teatre, concerts, dansa i espectacles familiars.

Concert de la tardor 2018 al Vendrell

Dins de l'apartat musical, el Temporada de Tardor s'obre el 6 d'octubre amb un concert de Judit Nedderman a l'Auditori Pau Casals, presentant el seu tercer treball discogràfic, 'Nua'. El 12 d'octubre serà el torn de la Música de Gralles coincidint amb la Fira de Santa Teresa, amb un concert que es farà a l'Auditori del Tívoli en homenatge a Jaume Vidal. La música segueix el 26 d'octubre amb la britànica Yehudi Menuhin School Orchestra, que actuarà a l'Auditori Pau Casals dins dels actes del Mes Pau Casals. Ja el novembre, el dia 10 serà el torn de la cantant de jazz mexicana Michele Hendricks, acompanyada d'un quartet, a l'Auditori Pau Casals.

Els Barcelona Gospel Messengers actuaran a l'Auditori del Tívoli el 24 de novembre, presentant l'espectacle 'Be Here Now', mentre que el dia 26 serà el torn de les corals El Petit Estel, Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial, amb el tradicional concert de Santa Cecília a l'Auditori Pau Casals. L'1 de desembre hi haurà l'espectacle de música i dansa funk dels Brodas Bros, que faran un homenatge a James Brown al Tàg. Al desembre, el Quartet de Shubert amb Folre i Manilles (dia 2), les nadales de Gemma Abrié & Vicenç Martín Dream Big Band (dia 8) i la música de pel·lícules de La Contraorquestra (dia 22) culminaran la programació musical.

Els Brodas Bros.
Els Brodas Bros. | Ajuntament del Vendrell

 

Teatre a l'últim trimestre del 2018 al Vendrell

Pel que fa al teatre, destaca especialment  la celebració del 30è aniversari dels Inestables del Vendrell, amb un espectacle únic que faran el 16 de desembre al Tàg. «Serà un recull de gags de les diferents obres que hem fet, amb molta improvisació, que és el que ens agrada, i que només es podrà veure aquest dia», ha avançat el seu director, Pep Vinyes. A més a més, el 20 d'octubre hi haurà l'obra 'Un cop l'any', dirigida per Àngel Llàcer i amb David Verdaguer i Andrea Ros com a intèrprets, el 3 de novembre serà el torn de la pallassa Pepa Plana amb l'obra 'Paradís Pintat', i el 17 de novembre es podrà veure 'Les Noies de Mossbank Road', amb direcció de Sílvia Munt. Tot, sempre, al Tàg.

Els espectacles infantils compten amb l'obra 'Alícia al País de les Meravelles' (7 d'octubre) i 'Samfaina de Colors' (11 de novembre). La programació del Temporada també inclou les exposicions que acullen les sales municipals, el programa de l'orgue del Vendrell i el del Mes Pau Casals. Per a tota la informació i entrades es pot visitar la web del Temporada.