El Vendrell farà un concurs públic per seleccionar el nou gerent de la ràdio i la televisió

Pep Vinyes va cessar del seu càrrec el passat 30 de setembre
L'edifici on hi ha la ràdio i la televisió del Vendrell. | Cedida

 

L'Ajuntament del Vendrell farà un concurs públic per seleccionar el nou gerent de l'empresa municipal El Vendrell Comunicació SLM, on hi ha la ràdio i la televisió locals. Així ho ha avançat el regidor de Comunicació, Cristian Soriano, a Tarragona Digital, després que el que fins ara era gerent, Pep Vinyes, cessés del seu càrrec de manera voluntària el passat 30 de setembre.

Soriano ha explicat que el consistori convocarà el consell d'administració les pròximes setmanes, un cop sigui efectiu el canvi d'estatuts que es va aprovar a l'últim ple ordinari. A partir d'allà, l'ajuntament convocarà «un concurs públic entre els integrants de l'actual plantilla de RTV el Vendrell» que vulguin optar al càrrec. Mentre aquest procés es desenvolupa, la gerència de l'organisme recaurà de forma interina en la cap d'informatius, Sílvia Martínez, i el cap tècnic, Víctor Merencio.

Pep Vinyes va cessar aquest passat dilluns 30 de setembre del seu càrrec acollint-se a una jubilació anticipada, després d'haver estat dotze anys i tres mandats al capdavant de l'empresa. En una carta de comiat, Vinyes afirma que ha estat «un orgull personal i professional haver pogut treballar amb un equip competent, i haver estat en contacte amb tanta gent que ens veu i ens escolta», agraint a tothom el «suport i la confiança».

El consistori aprova el compte del 2018

Per altra banda, i també relacionat amb l'activitat de l'Ajuntament, aquest dijous 3 d'octubre es va aprovar, en un ple extraordinari, el compte general de la corporació de l'any 2018, que inclou els organismes autònoms i les empreses municipals del Vendrell Comunicació SLM i Prosceni SLM. El punt va comptar amb tretze vots a favor (l'equip de govern i JxV) i vuit en contra (SP-ERC, Primàries i Podem). També es van aprovar les bases específiques per a l'atorgament de subvencions a clubs i associacions esportives del Vendrell per a la promoció esportiva.

"L'Arboç tomba la moció de rebuig al nou polígon de Sant Marçal" "❗⛱ Bolca amb un patinet i queda a la deriva a la platja del Francàs, al Vendrell"