Quim Masferrer serà al Vendrell amb 'Bona Gent'.

El Vendrell anima a regalar cultura per Nadal amb els nous abonaments del Temporada

Quim Masferrer, Kuryous Link o 'Solitud', alguns dels espectacles destacats

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dilluns 16 de desembre la programació cultural del primer semestre del 2020. El Temporada de gener a juny arriba amb una novetat destacada, com és l'estrena dels nous abonaments, que permeten agafar paquets d'espectacles a un preu més econòmic. Segons ha explicat Oriol Toldrà, un dels impulsors de la programació, «amb aquests abonaments volen animar al fet que la gent regali cultura ara que venen les festes de Nadal».

D'aquesta manera, hi ha la possibilitat d'agafar paquets de tres o quatre espectacles, de cinc a set espectacles o de més de set espectacles, amb descomptes que van del 30 al 40%. També hi ha l'abonament jove, pels menors de 26 anys, que suposa un 50% de descompte per a tres espectacles. Els abonaments es posen a la venda aquest dimarts 17 de desembre, mentre que les entrades individuals es podran comprar a partir del dijous

 

Quim Masferrer, T de Teatre i 'Solitud'

La programació que s'ha presentat pel primer semestre inclou espectacles importants. Un dels més populars serà el 'Bona Gent' de Quim Masferrer, que tindrà lloc el 29 de març al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). Dins l'apartat teatral destaca la representació de 'Solitud', l'obra de Víctor Català, a càrrec del Teatre Nacional de Catalunya, el 18 d'abril. També cal mencionar l'obra 'Cançó per tornar a casa', de T de Teatre, que es representarà el 29 de febrer.  

Una vegada més, la programació inclou obres de petit format en el cicle '(Off)', com ara el 'Romeo Y Julieta' d'Antzoki Teatteri (14 de febrer), i les tres obres seguides que es faran el 20 de març. Entre els diferents espectacles familiars cal destacar 'Bye Bye, Confetti' (22 de març), o 'El Monstre de Colors', programat pel 10 de maig.

Els vendrellencs Kuryous Link faran un concert especial al Tàg.
Els vendrellencs Kuryous Link faran un concert especial al Tàg. | Cedida

Cicle de Jazz i presentació de Kuryous Link

El Temporada de la primera meitat del 2020 inclou també diversos concerts remarcables, molts d'ells dins el cicle de jazz de l'Auditori Pau Casals, com són els de Mònica Green (1 de febrer), Ronald Baker Quintet (21 de març) o Perico Sambeat i la Big Band de l'escola Músics, que rendiran homenatge a Charlie Parker (9 de maig).

Un concert especial serà el del grup vendrellenc Kuryous Link, on milita Pemi Rovirosa, que faran la presentació del seu disc de debut 'The Next Big Bang' al Tàg el 14 de març. Serà una actuació diferent, amb molts convidats a dalt de l'escenari, entre els quals Joan Reig, Nerea Bassart, Pemi Fortuny, Jimmy Piñol, Zim, Jordi Mena o la companyia de dansa La Factoria. Es pot consultar tota la programació en aquest enllaç.