Un treballador desinfecta les escales de la piscina del Complex Esportiu Municipal del Vendrell

El Vendrell reobre les instal·lacions esportives municipals de manera esglaonada

S'han establert mesures de seguretat i higiene

La Regidoria d'Esports del Vendrell ha estat preparant, durant les darreres setmanes, el Complex Esportiu Municipal Camp d'Esports (CEM Camp d'Esports) per poder-lo reobrir dilluns vinent, 8 de juny, amb totes les mesures dictades les autoritats sanitàries i per tal que els treballadors i els abonats puguin fer les activitats d'una forma segura i agradable. 

La reobertura es farà de manera esglaonada, començant pel CEM Camp d'Esports per la seva amplitud i pels circuits d'accessos diferenciats dels quals disposa. Així doncs, aquest dilluns, 8 de juny, s'obrirà al públic de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20h, i de 10h a 13h els caps de setmana. Durant aquesta primera setmana, els abonats podran visitar la instal·lació per veure les mesures de seguretat que s'han implementat i per rebre les explicacions pertinents del web que s'ha dissenyat per poder fer reserves online. 

La setmana següent, a partir del 15 de juny, els abonats podran gaudir de 72 activitats a la setmana, a més de la sala de fitness i càrdio i de la piscina.  La reserva de les activitats, sala de fitness i piscina s’haurà de realitzar per la web amb una antelació màxima de 72 hores. A partir d’aquesta data, l’horari de la instal·lació serà l’habitual: de dilluns a divendres, de 6.30h fins a les 22h; els dissabtes, de 9h a 14h i de 16h a 20h, i els diumenges, de 10h a 14h.

S'ha instal·lat senyalització amb informacions clares perquè els abonats es puguin moure amb seguretat i s'ha incrementat la neteja. A més, a la sala de fitness es faran torns de 90 minuts d'entrenament, amb una limitació de 20 persones en cada franja horària.

Imatge de la nova ubicació del Complex Esportiu Municipal del Vendrell per fer les classes de ciclo indoor
Les classes de ciclo indoor es traslladen al pavelló municipal | cedida

Les activitats dirigides es traslladen d'espai

Les activitats dirigides es desenvoluparan en 3 grans espais per garantir la seguretat. El ciclo-indoor, s’ha traslladat al Pavelló Municipal on s’ha creat una espaiosa sala amb una capacitat de 20 abonats, en fase 3, i que s’anirà incrementant fins a 35 d’acord amb les indicacions que marquin les autoritats sanitàries per la nova normalitat. Es disposarà d’un espai de 7 metres quadrats per cadascun dels usuaris que donarà llibertat de moviment i total seguretat. Abans i després de l’activitat s’hauran de netejar les bicis per garantir la pròpia seguretat i la de la resta d’usuaris. La resta d’activitats es desenvoluparan entre la sala 1 i la sala 2, en les quals també es disposarà d’amplis espais delimitats per cadascun dels usuaris.

Pel que fa a la piscina, es podrà accedir a partir del dia 15 de juny i es disposarà de 60 minuts d’entrenament que s’hauran de reservar prèviament. A més, el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell obrirà el 8 de juny per a la pràctica de pàdel i tennis.

Els aforaments, que s’han realitzat en base al document aprovat pel Comitè tècnic del Pla PROCICAT del 2 de juny, són els següents:

  • Sala fitness i càrdio: 20 persones
  • Piscina: 20 persones
  • Sala ciclo-indoor: 20 persones
  • Sala 1: 12 persones
  • Sala 2: 12 persones