GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament del Vendrell apunta que el sostre de la glorieta es posarà «en els pròxims dies»

El consistori no descarta que es pugui posar aquesta mateixa setmana

 

La glorieta del passeig de Coma-ruga recuperarà la seva coberta. | BP Diari

 

L'Ajuntament del Vendrell ha assegurat que el sostre de la glorieta que hi ha al final del passeig marítim de Coma-ruga es posarà «en els pròxims dies». Així ho han afirmat fonts del consistori a aquest mitjà. Fa dos mesos, a mitjans del mes de febrer, el regidor de Platges de l'Ajuntament, Josep Marrasé, va apuntar al programa 'Per què?' de TV el Vendrell que el sostre estaria col·locat abans d'aquesta Setmana Santa, tot i que finalment no ha estat així.

 

Retards en els tràmits han fet que la coberta encara no pugui estar al seu lloc quan ja ha començat la Setmana Santa, però des de l'Ajuntament creuen que serà «qüestió de dies» que es pugui col·locar i fins i tot no descarten que l'actuació es faci aquesta mateixa setmana. En tot cas, en cas que no fos així, creuen que la setmana vinent, a tot estirar, ja hauria d'estar al seu lloc.

 

Sense coberta des de l'any 2011

La glorieta que hi ha a la part final del passeig de Coma-ruga, a tocar de Cala Berenguer i el barri del Francàs, està sense la coberta des de l'any 2011. El consistori va optar per retirar la coberta perquè es trobava en mal estat. Durant vuit anys, aquest element ha quedat descobert, fins que aquest any el consistori s'ha decidit a restablir de nou el sostre. Aquest serà, segons va avançar Marrasé, «de ferro i amb diversos tubs que taparan la glorieta».

 

El municipi del Vendrell i les seves platges han entrat aquest passat cap de setmana en la seva temporada alta. Els visitants ja podran passar per la zona de les Madrigueres, després que l'Ajuntament inaugurés fa unes setmanes el pont que passa per sobre la desembocadura de la riera de la Bisbal. El pont mena al camí que passa per l'espai de renaturalització de les Madrigueres i enllaça amb la zona del Sanatori.