Personal del CAP del Vendrell, amb vehicles cedits per l'Ajuntament.

El Vendrell posa vehicles municipals a disposició de metges del CAP

L'Ajuntament també habilita una partida d'ajuts a famílies amb dificultats econòmiques

L'Ajuntament del Vendrell ha posat diversos vehicles municipals, així com telèfons mòbils, a disposició dels metges i les metgesses del CAP, de manera que puguin fer amb més facilitat l'atenció domiciliària. Per complir amb tots els protocols de seguretat, el consistori ha rebut una donació de plàstics de seients pels cotxes, feta pels tallers mecànics Vendrell Autoservice i Reparauto. Des de l'Ajuntament han agraït aquesta donació.

Línia d'ajuts per a famílies amb dificultats

Per altra banda, l'Ajuntament també ha anunciat que s'ha habilitat una partida dels Serveis Socials per fer pagaments urgents a famílies que es puguin trobar amb dificultats econòmiques. Segons han explicat des del govern local, aquests ajuts seran per «atendre situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència, derivades de la situació actual».

Els tècnics dels Serveis Socials seran els qui faran les valoracions corresponents per atorgar les ajudes. Aquest mateix dimarts 31 de març s'ha habilitat aquesta partida per decret d'alcaldia, i s'ha aprovat el procediment que regularà la tramitació dels ajuts. 


Comentaris