Voluntaris del Baix Penedès fan materials de protecció en 3D pels hospitals tarragonins

Ja han imprès diverses viseres en 3D
Voluntaris del Baix Penedès fan materials de protecció en 3D. | Cedida
 

Es continuen succeint les iniciatives per crear material de protecció en l'actual situació de crisi sanitària provocada per l'expansió del coronavirus. Un grup de voluntaris del Baix Penedès, amb epicentre a Banyeres, han impulsat una plataforma des d'on se centralitza la impressió de material de protecció en 3D, per destinar als hospitals del Vendrell, Valls, Reus, Terres de l'Ebre, residències o serveis d'emergències mèdiques, entre d'altres.

Els impulsors han fet una crida a tothom que tingui una impressora 3D a la comarca per sumar-se a la iniciativa, que compta amb el suport de diversos consistoris del Baix Penedès com els de Banyeres, l'Arboç i Llorenç del Penedès. Es pot contactar a través d'una pàgina web on s'expliquen els diferents passos que cal seguir. Segons expliquen, ja han començat a imprimir els primers materials en 3D, com ara viseres que s'han entregat a l'Hospital del Vendrell. Una iniciativa similar s'està duent a terme a les Terres de l'Ebre.

"FILS AMB COR: Més de 100 veïns del Vendrell fan màscares per qui en necessiti" "😷NOVETATS CORONAVIRUS: Confirmen nous casos al Baix Penedès"