Estat en què va quedar el solar afectat per un incendi al carrer d'Indústria.

La Xarxa Vendrellenca demana a l'Ajuntament que actuï sobre els solars abandonats

Recorden que el 2018 es va aprovar una normativa per gestionar aquests espais

La Xarxa Vendrellenca ha exigit a l'Ajuntament del Vendrell, en una nota enviada als mitjans, que actuï d'ofici per posar fi a la situació de deixadesa que presenten molts solars abandonats del municipi. La petició arriba després de l'incendi que hi va haver aquest passat dimecres 12 d'agost en un solar del carrer d'Indústria, que va afectar un bloc de pisos i diversos vehicles que estaven aparcats al carrer.

La Xarxa recorda que el setembre del 2018 es va aprovar al ple municipal la nova ordenança de solars, on es fixaven els passos a seguir per resoldre aquest problema. L'ordenança es va tirar endavant després que Podem presentés una proposta en nom de la Xarxa Vendrellenca. Tot i que d'això ja fa gairebé dos anys, des de l'associació veïnal apunten que el consistori «no ha fet res per complir-la».

 

Franges de protecció contra incendis

Després de l'incendi que hi va haver aquest passat dimecres, des de la Xarxa demanen «contundència davant l'incivisme d'alguns propietaris de solars, que els tenen bruts i plens d'herbes», i exigeixen al consistori que els denunciï, «aplicant l'establert a la normativa vigent». De la mateixa manera, l'entitat que agrupa diverses associacions de veïns del municipi també demana que s'elabori el mapa de franges de protecció contra incendi de les urbanitzacions. 


Comentaris