Zolen Films estrena el curt 'Match!' amb un directe a YouTube

Tots els que ho vulguin podran comentar l'experiència a través d'un xat

Zolen Films, la productora calafellenca impulsada per Toni Villazan i Eva de Salas, amb la col·laboració de Dilaina Studio, estrena aquest dissabte 9 de febrer el seu nou curtmetratge 'Match!', amb un YouTube en directe a les vuit del vespre. Tots aquells que segueixin l'estrena a través del canal de YouTube de Zolen Films podran comentar la seva experiència amb els membres de Zolen a través d'un xat que s'habilitarà durant i després del visionament. Serà una manera de compartir opinions al voltant del curt de la productora.

'Match!' va tenir una primera estrena el passat octubre al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, en una sessió especial de curtmetratges. La selecció va ser un premi per aquesta productora de Calafell que fa anys que està activa. 'Match!', que manté la temàtica de suspens habitual a Zolen Films, gira al voltant d'una cita sorgida a través d'una aplicació de contactes. El curt està enregistrat amb un pla seqüència sense gairebé talls, la qual cosa li dona un interès afegit.

Diversos premis i reconeixements per Zolen Films

Zolen Films ha rebut diferents premis i reconeixements els últims anys. El seu anterior curt, 'Café Solo', va ser premiat amb la millor direcció al Festival Internacional de Bogotà. També la producció 'Una mirada de Pau' que van fer l'any passat amb l'escola del Vendrell Àngel Guimerà va ser premiat al FICCAT, el Festival Internacional de Cinema en Català de la Costa Daurada, i ara opta a un dels premis de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, que té lloc del 7 al 23 de febrer.

Aquesta serà la primera vegada que la productora presenta un dels seus treballs fent un directe a través de YouTube. Serà aquest dissabte 9 de febrer a partir de les vuit de la tarda.