GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tornen les matinals de cinema per Setmana Santa a Ocine Les Gavarres

Anar al cinema sempre és una bona opció. | Gerard Martí

 

Durant aquests dies de Setmana Santa hi ha temps per tot. El protagonisme indiscutible és per als actes religiosos i tradicionals que es reparteixen per totes les comarques de Tarragona, especialment durant el diumenge de Rams i de cara a Divendres i Dissabte Sants i Diumenge de Pasqua.

Així i tot, i donat que aquest divendres han acabat les classes i que els més petits i joves de la casa estan de vacances escolars – moltes famílies aprofiten també aquest dia per agafar-se dies de festa a la feina – una bona opció pot ser també gaudir de bon cinemaOcine Les Gavarres.

 

Preu reduït i una àmplia oferta de pel·lícules per veure

 

Com cada any per Setmana Santa, Ocine Les Gavarres enceta aquest dimecres 17 i fins diumenge 21 les seves sessions matinals, al voltant de les 12 del migdia. A aquesta hora podreu veure al multi sales tarragoní les millors pel·lícules que hi ha en aquests moments en cartellera i a preu reduït de només 5,90 € l'entrada. Si hi aneu el dimecres dia 17 d'abril, el preu encara és més baix i pagareu només 4,90 € per entrada.

 

Entre les pel·lícules que podreu veure durant els migdies de Setmana Santa destaquen produccions com 'Alita: ángel de combate' 'El niño que pudo ser rey', 'Como entrenar a tu dragón', 'Corgi Las Mascotas de la Reina', 'Capitana Marvel', 'La Mía i el lleó blanc', 'Shazam', 'Dumbo' o 'After'.

  

Entrades per Vengadores: Endgame, ja a la venda

  

Endgame, l'última i espectacular aventura de Marvel no haurà arribat encara per Setmana Santa però sí el cap de setmana següent, el divendres dia 26 d'abril concretament.

  

Es tracta d'una de les produccions de ciència-ficció més espectaculars dels últims anys i ha aixecat una expectativa sense precedents entre el públic cinèfil, que està esperant amb candeletes poder conèixer el desenllaç definitiu de 'Los Vengadores'. Tant és així, que a Tarragona, s'han batut ja tots els rècords històrics de venda anticipada d'entrades pel primer cap de setmana d'estrena i segueix a bon ritme la compra d'entrades per aquest espectacle de primera magnitud. Per anar fent boca, si encara no l'heu vist, podeu aprofitar les sessions matinals de la setmana santa per veure 'Capitana Marvel', una de les heroïnes que hauran de lluitar contra Thanos a Endgame. L'emoció i l'espectacle estan servits.