Guanya invitacions dobles per la 'Sessió Nadó' amb el Dr. Dolittle a Ocine les Gavarres

'Les aventures del Dr. Dolittle' és la pel·lícula protagonista de la Sessió Nadó d'aquest mes de febrer, que tindrà lloc el dimarts 11
La 'Sessió Nadó' d'aquest mes serà el dia 11 de febrer | Universal Pictures España

Ja tenim aquí una nova 'Sessió Nadó'Ocine emet el segon dimarts de cada mes una pel·lícula especial, pensada perquè les mares i els pares amb bebès puguin gaudir de les últimes novetats a la gran pantalla. Una iniciativa que està a punt de celebrar el tercer aniversari i que cada mes rep, amb èxit, a les famílies amb nens i nenes de menys d'un any - també s'hi pot entrar amb nens i nenes més grans -, perquè puguin gaudir de les pel·lícules estrella de la cartellera.

Aquest mes de febrer, la pel·lícula que es podrà veure el dimarts 11 a partir de les 17.30 h és 'Les aventures del Dr. Dolittle'. Un doctor que pot parlar amb els animals i que ha de buscar un remei per la malaltia de la reina Victòria. Es tracta d'una nova adaptació d'un clàssic de la literatura que ha passat pels teatres, que ha tingut la cara d'Eddie Murphy als anys noranta i que ara busca tornar a seduir el públic familiar amb el carisma de Downey Jr i amb efectes especials d'última generació. 

Un film entretingut i divertit per a tota la família. Amb una trama senzilla, ideal pels més menuts de la casa, i amb una bona composició cinematogràfica, perquè els més grans puguin gaudir dels seus efectes especials i de les actuacions d'actors com Robert Downey Jr. i Antonio Banderas. 

 

L'espai ideal per compartir amb tota la família i gaudir del cinema

Les Sessions Nadó d'Ocine tenen tot el que un nadó de zero a un any pugui necessitar. La il·luminació i el so de la pel·lícula és baix, perquè els bebès estiguin tranquils i no els molesti la projecció, disposa d'aparcament per a cotxets a l'entrada, així com un espai facilitat per canviar bolquers, donar berenar als petits o atendre en tot moment les seves necessitats. Una bona iniciativa i experiència que de ben segur que repetireu, ja que us permetrà compartir un moment familiar, podent atendre totes les necessitats del vostre bebè. Sense haver de deixar-los amb els avis o tiets per poder gaudir de les millors estrenes de la gran pantalla.

Sessió Nadó a Ocine Les Gavarres | Cedida

Guanya entrades dobles per la Sessió Nadó de febrer

Ocine i TarragonaDigital us regalen dues invitacions dobles - adult + nadó - per a la sessió de 'Les aventures del Dr. Dolittle' del dia 11 de febrer de 2020 a les 17.30 hores a Les Gavarres. Des d'avui dimarts 04 de febrer, fins al migdia del diumenge 9 de febrer, teniu temps per participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà el dia 4 de febrer, a les 20.00 hores.

Tots aquells interessats en participar-hi, només haureu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Us feu seguidors del perfil d'Ocine i de TarragonaDigital a Instagram

— Mencioneu un amic o amiga perquè també coneguin la Sessió Nadó

— Feu like a la publicació.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

Teniu temps per a participar fins al migdia del 9 de febrer. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

"🎬 Margot Robbie protagonista als cinemes amb 'Aves de presa' i 'El escándalo'" "CINEMA: 'Judy' i 'Underwater', estrenes destacades a les sales de Tarragona"