Altres actuacions castelleres del tercer cap de setmana de juliol

Els Nens del Vendrell i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han tingut doble compromís
Els Nens del Vendrell han fet el 3de8 per partida doble | Nens del Vendrell

A banda d’Altafulla i Torredembarra, moltes colles de la demarcació de Tarragona han tingut sortida aquest cap de setmana. El Serrallo, La Granada, Igualada, Banyeres del Penedès o Calafell són algunes de les places destacades.

 

El Serrallo ajunta els castells amb l’agulla

La diada del Carme del Serrallo de dissabte va significar un pas més per la colla del barri. Els Xiquets del Serrallo van descarregar el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla. En acabar, també van fer una bona prova de 3de8.

 

Els Xiquets de Reus, tot just retornats d’uns dies de vacances, es van limitar a rodar la gamma de set. Els de la camisa avellana es van anotar el 2de7, el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

 

Els Torraires de Montblanc van sortir de plaça amb només dos castells. Els de la camisa grana van aconseguir descarregar el 3de6 i el 3de6 amb l’agulla. En canvi, el 4de6 de la tercera ronda van deixar-lo en intent desmuntat en dues ocasions.

 

Doblet dels Nens i Sant Pere i Sant Pau

Els Nens del Vendrell i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van tenir compromís doble aquest cap de setmana. Els vendrellencs van actuar a Banyeres del Penedès i Calafell. Per la seva banda, els tarragonins van acudir a la Granada i Igualada.

 

A Banyeres del Penedès, diumenge, els Nens del Vendrell van descarregar la torre de 7, el 3de8 i el 5de7. A la mateixa diada, els Castellers de la Vila de Gràcia es van apuntar el 5de7, el 4de7 i el 3de7. Els Minyons de l’Arboç van fer un intent de 2de6, el 4de6 amb l’agulla, un intent desmuntat de 3de7, el 3de6 amb l’agulla i el 3de6.

 

A la tarda, a Calafell, la colla vendrellenca va repetir el 3de8 i la torre de 7 del matí. A la tercera ronda, van completar un 4de7, prova del 4de8 que ha d’arribar ben aviat. Els Castellers de Sabadell van sortir de plaça amb el 3de8, el 5de7 i el 4de8. La Jove de Sitges es va anotar el 3de7 amb l’agulla, el 4de7 i el 3de7.

 

Dissabte, a la Granada, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van descarregar el 3de8, el 4de7 amb l’agulla i el 5de7. A la ronda de pilars, van bastir el pilar de 6. A la mateixa diada, els Xicots de Vilafranca van completar el 5de7, el 4de8 i el 7de7. Els Castellers de Sant Cugat, que tenien l’última diada abans de vacances, van fer el 3de7, el 4de7 amb l’agulla i el 4de7.

 

L’endemà, a Igualada, els del barri cooperativista van tornar assolir el pilar de 6. Abans, havien descarregat el 2de7, el 4de7 amb l’agulla i el 5de7. La colla local, els Moixiganguers, es va apuntar el 4de8, el 2de7 i el 7de7.