EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

Altres actuacions castelleres del quart cap de setmana d’agost

La Juncosa, Vilafranca, Albinyana i Sitges han estat els escenaris
Els Bous de la Bisbal han tingut doble compromís aquest cap de setmana | 3 Rondes

A més del Catllar, l’Arboç i Igualada, l’últim cap de setmana complet del mes d’agost ha tingut d’altres compromisos amb la participació de les colles del territori. A més, a Sitges, la visita dels Minyons de Terrassa, una de les colles que no serà divendres a Sant Fèlix, també va animar la tarda de diumenge.

 

Doblet dels Bous

Els Bous de la Bisbal del Penedès han efectuat dues sortides durant el cap de setmana. Divendres a la nit, van actuar en solitari a la festa major de la Juncosa del Montmell. Els de la camisa taronja van descarregar el 4de6, el 5de6 i el 3de6 amb l’agulla.

 

L’endemà, a Vilafranca del Penedès, l’agrupació bisbalenca va desmuntar el 4de7 a la tercera ronda. Tot i no completar aquesta estructura, van marxar de la capital de l’Alt Penedès amb la torre de 6, el 5de6 i el 4de6.

 

A la mateixa diada vilafranquina, els Xicots de Vilafranca van estrenar el primer 3de8 de l’any. També es van anotar el 4de8 i el 7de7. La tercera colla a plaça, els Castellers d’Andorra, van enlairar el 4de6, el 3de6 amb l’agulla i el 3de6.

 

Castells de set i sis pisos a Albinyana

Dissabte al vespre, Albinyana va celebrar la diada de la festa major amb la participació dels Nens del Vendrell i els Nois de la Torre, dues colles acabades de tornar del parèntesi estival i que es tornaran a trobar diumenge a la diada de Santa Rosalia de Torredembarra.

 

En aquesta jornada, els Nens del Vendrell van descarregar el 3de7, el 4de7 i el 5de6. Per la seva banda, els Nois de la Torre s’anotaven el 3de6 amb l’agulla, el 4de6, el 3de6 aixecat per sota i un pilar de 4.

 

3de9f dels Minyons a Sitges

Diumenge a la tarda, a Sitges, els Minyons de Terrassa van descarregar el 3de9 amb folre en la segona actuació després del retorn de les vacances d’estiu. Els malves també es van apuntar el 2de8 amb folre, el 4de8 i el pilar de 6.

 

Els Xicots de Vilafranca van tornar a descarregar el 4de8. Els de Cal Noi Noi també van fer l’aleta al 5de7 i el 4de7 amb l’agulla. La colla local, la Jove de Sitges, va sortir de plaça amb un intent desmuntat de 3de7 i un 4de7 simultanis; el 3de7, el 4de7 i el 4de7 amb l’agulla.