ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Les altres diades castelleres del cap de setmana

Destaca el doblet dels Minyons de Terrassa a Palau Solità i Plegamans i Sitges
Els Minyons de Terrassa tenen doble compromís aquest cap de setmana | Món Terrassa

Més enllà del Catllar, l’Arboç i Igualada, el darrer cap de setmana d’agost també té d’altres compromisos destacats. Les actuacions de Palau Solità i Plegamas i Sitges amb els Minyons de Terrassa, que encaren la recta final de preparació de Sant Fèlix; la diada de pre-festa major de Vilafranca organitzada pels Xicots i la festa major de la Febró són la resta de cites programades.

Doble sessió de castells pels Minyons

Els Minyons de Terrassa, que diumenge passat ja van reaparèixer a l’Arboç, afronten un cap de setmana de plena activitat. Els malves seran dissabte, a les sis de la tarda, a Palau Solità i Plegamans amb motiu de la festa major. Actuaran acompanyats dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Caldes de Montbui. I diumenge, a dos quarts de set de la tarda, seran a la plaça de l’Ajuntament de Sitges al costat de la colla local i els Xicots de Vilafranca.

 

En aquestes dues jornades, la colla que dirigeixen Arnau Boada i Xavi Jurado té l’objectiu de rodar els castells de la gamma alta de vuit. En alguna d’aquestes places, els egarencs també buscarien alçar el 3de9 amb folre.

Reus actua a la Febró

Abans d’afrontar la diada de la festa major d’Igualada de diumenge, els Xiquets de Reus seran dissabte a la Febró. Els de la camisa avellana actuaran, a les dotze del migdia, a la plaça de l’Ajuntament d’aquest municipi de la comarca del Baix Camp. Els de Toni Rull enfocaran la diada amb castells de la gamma alta de set sense descartar el castell bàsic de vuit.

Els Xicots també es preparen per la festa major

Dissabte, a partir de les sis de la tarda, la plaça Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès acollirà la diada de pre-festa major organitzada pels Xicots. Els de Cal Noi Noi es marquen la fita de completar una actuació amb castells de vuit pisos. La colla convidada, els Bous de la Bisbal del Penedès, hi anirà amb construccions de sis.