Banc de proves de la Colla Vella a Tarragona

Els de la camisa rosada van fer dissabte la darrera sortida abans de Santa Úrsula
3de9 amb folre descarregat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Tarragona | 3 Rondes

Dissabte a la tarda, al Pla de la Seu de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va fer l’última aparició abans de la diada de Santa Úrsula del pròxim 27 d’octubre. Els del Portal Nou van actuar acompanyats dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que celebraven l’actuació de final de temporada, i els Castellers de Sant Cugat.

Una Vella pensant en Santa Úrsula

De sortida, els rosats van afrontar un 3de9 amb folre, que se’ls va tancar una mica per dalt, però que no va mostrar cap perill. A la segona ronda, es van anotar un 5de8 rejovenit i amb alguns canvis. A la tercera ronda, van descarregar un 2de8 amb folre sense els quarts del 2de9 sense manilles. L’estructura tenia un folre més ample i es va girar una mica a terços.

A la ronda de pilars, la Vella va deixar carregat el pilar de 7 amb folre amb un quint nou. La construcció va cedir pel quart, que va tenir a abocar-se massa. Tot i la caiguda, la colla vallenca afronta amb optimisme Santa Úrsula amb el repte de fer per primera vegada el 3de9 sense folre i el 2de9 sense manilles.

Fi de festa de Sant Pere i Sant Pau

L’última actuació del curs dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau no va ser massa propicia. D’entrada, després d’un intent desmuntat, els va caure el 4de8, castell que els va cedir per desajustos per baix quan els quints estaven a punt de començar la seva retirada.

Els del barri cooperativista van redreçar la diada amb el 4de7 amb l’agulla i l’espadat de 6 en ronda de pilars. La cita va ser molt especial per David Lobo, el cap de colla, que després de quatre anys va anunciar que no continuarà en el càrrec la temporada que ve.

Clàssica de Sant Cugat

La tercera colla a Tarragona, els Castellers de Sant Cugat, van ajuntar la clàssica de 8. Van descarregar, per aquest ordre, el 3de8, el torre de 7 i 4de8. De cara a final de temporada, la colla santcugatenca ha anunciat que treballarà la torre de 8 amb folre i el 5de8.

"El 2de8 net i el pilar de 8 emmanillat somriuen al Vendrell" "❗ POLÈMICA: El PP utilitza un vídeo de castellers per celebrar la Hispanitat"