Una bona tornada de vacances dels Minyons de Terrassa

A Palau Solità i Plegamans i Sitges, els malves van preparar les construccions de cara a Sant Fèlix
Els Minyons de Terrassa han estrenat el 4de9 amb folre a la festa major de Sitges | Minyons de Terrassa

De les quatre colles que dijous actuaran a la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, els Minyons de Terrassa han estat els que han tingut menys pressió. Els de la camisa malva, que fa uns dies que han tornat de vacances, han tingut un cap de setmana de doble actuació a les festes majors de Palau Solità i Plegamans i Sitges. Els egarencs han pogut completar castells de la gamma bàsica de nou pisos a les dues places.

Palau Solità i Plegamans, nova plaça de nou

Dissabte, els Minyons van fer Palau Solità i Plegamans, població de nou. La colla que dirigeixen Arnau Boada i Xavi Jurado va descarregar el 3de9 amb folre a la segona ronda. També van completar la torre de 8 amb folre, el 4de8 i el pilar de 6.

 

A la mateixa diada, també hi van participar els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Caldes de Montbui. Els mataronins, tot just acabats de tornar del parèntesi estival, van completar el 4de7 amb l’agulla, el 3de7 amb l’agulla i el 3de7. Per la seva banda, els escaldats van descarregar el 3de7, el 4de7 i el 4de6 amb l’agulla.

El 4de9 folrat arriba a Sitges

Com és tradicional, els Minyons van actuar diumenge a la tarda a la plaça de l’Ajuntament amb motiu de la festa major de Sant Bartomeu. I els egarencs ho van aprofitar la diada per fer un dos passos endavant. A la primera ronda, van descarregar el primer 3de8 amb l’agulla de la temporada. Seguidament, també es van apuntar el primer 4de9 amb folre del curs. Van rubricar una bona jornada amb el 3de9 amb folre i l’espadat de sis a la ronda de pilars.

 

A la diada sitgetana, els malves van actuar actuar acompanyats dels Xicots de Vilafranca i la colla local, la Jove de Sitges. Els Xicots, en la seva darrera aparició abans de la festa major de Vilafranca, van descarregar el 3de8, el 4de8 i la torre de 7. Per la seva banda, la Jove de Sitges va completar el 5de7, el 4de7 i el 3de7.

Reptes malves per Sant Fèlix

Després d’aquests dos compromisos, els Minyons tenen previstos dos assajos especials previs a Sant Fèlix aquest dilluns i dimarts. A falta d’aquestes dues convocatòries, els de la camisa malva preveuen estar condicions de provar dijous a Vilafranca el 2de8 sense folre, que divendres van completar a l’assaig. També treballen el 3de9 amb folre i l’agulla, la torre de 9 amb folre i manilles, el 9de8 i el pilar de 7 amb folre.