INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Els Bous de la Bisbal celebren la quarta diada d’Apadrinament

Els Nois de la Torre i els Xicots de Vilafranca seran les colles convidades
Els Bous de la Bisbal celebren dissabte la quarta diada d'Apadrinament | Bous de la Bisbal

Dissabte serà un dia important per la Colla Castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès. A partir de les sis de la tarda, a la plaça Major, tindrà lloc la quarta edició de la diada d’Apadrinament. La cita també comptarà amb la participació dels Xicots de Vilafranca i els Nois de la Torre. Les tres agrupacions esperen oferir un bon repertori.

 

Els Bous busquen fer un bon paper

Per la colla local, aquesta diada pot significar un punt d’inflexió de la temporada. A falta dels últims assajos, els de Sergi Corominas es marquen la fita de poder assolir tres estructures de sis pisos. Per això, animen a tothom a enfaixar-se dissabte.

 

Fins al moment, els de la camisa taronja han fet la torre de 6 (2 descarregades + 1 intent desmuntat), el 3de6 amb l’agulla (1 descarregat), el 4de6 (4 descarregats + 1 intent desmuntat) i el 3de6 (4 descarregats + 1 intent+ 2 intents desmuntats)

Els Nois volen recuperar el castell de 7

L’assaig de divendres serà important pels Nois de la Torre per veure si estan en condicions de poder intentar un castell bàsic de set a la Bisbal. Tot i tenir algunes baixes, els de la camisa blau cel lluitaran fins a l’últim moment per poder complir en aquesta localitat de la comarca del Baix Penedès.

 

El començament de temporada dels torrencs ha estat més pausat que l’any passat. Encara no han pogut completar el 4de7, castell que els ha quedat en intent desmuntat en dues ocasions. Porten assolits el 3de7 (4 descarregats + 2 intents desmuntats), el 2de6 (1 descarregat + 1 carregat), el pilar de 5 (1 descarregat) i el 3de6 amb l’agulla (7 descarregats + 1 intent desmuntat) com a millors construccions.

Xicots en fase de rodatge

La visita dels Xicots de Vilafranca a la Bisbal serà un bon indret per continuar amb la feina de rodatge que estan duent en aquests primers compassos de curs. Els de Cal Noi Noi ja han fet enguany el 4de8 a les Fires de Maig, però encara tenen pendent la torre de 7. L’assaig de divendres acabarà de determinar el tipus d’actuació que plantegen.

Més notícies de la categoria Castells