La Jove de Tarragona actuarà dissabte a Cambrils

Cambrils i Tarragona tindran castells el dia Sant Pere

Jove de Tarragona i Sant Pere i Sant Pau seran les colles protagonistes

A banda de l’actuació dels Xiquets de Reus a la plaça del Mercadal, la festivitat de Sant Pere tindrà d’altres diades repartides pel Camp de Tarragona. Cambrils i el barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau també han programat castells dins dels actes de la festa major.

 

La Jove anirà a Cambrils

Després de Sant Joan, la Colla Jove Xiquets de Tarragona tancarà el mes de juny a Cambrils amb motiu de la festa de Sant Pere. Els liles, que després d’aquesta sortida descansaran una setmana, es podrien enfrontar al primer pilar de 6 de la temporada.  A més, també caldrà veure si poden repetir el 3de9 amb folre i el 5de8, que ja han fet en més d’una ocasió.

 

La diada cambrilenca de dissabte, a partir de dos quarts de set de la tarda, a la plaça de l’Església, comptarà amb la participació de la colla local. Els de la camisa grana tenen l’objectiu de plantar castells de la gamma bàsica de set amb motiu de la festa major.

 

Sant Pere i Sant Pau està de festa

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau celebrarà dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça de la Sardana, les festes del seu barri. A més dels locals, la cita comptarà amb la participació dels Brivalls de Cornudella, els Castellers de Badalona i els Xicots de Vilafranca.

 

Un cop estrenada de la clàssica de vuit per Sant Joan, els de Sant Pere i Sant Pau volen mantenir la línia ascendent. Els de David Lobo es podrien marcar l’objectiu de fer un castell de vuit bàsic i consolidar la gamma alta de set.

 

Els  Xicots de Vilafranca  també es podrien presentar a Tarragona amb alguna estructura de vuit pisos. D’altra banda, Brivalls i Bardalona plantejarien una jornada entre les construccions de set i de sis.

 

Els Bous segueixen la ruta pels barris

La Colla Castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès tindrà dissabte, a partir de les vuit del vespre, al carrer de la Llibertat, la festa major del barri de Baix. Els de la camisa taronja  volen aprofitar aquesta cita per assolir tres castells de sis pisos i treure’s el mal regust de la diada del barri de la Plaça de la setmana passada.