Catedral de la Jove de Tarragona a Girona

El diumenge també ha deixat el primer 3de9f de l’any dels Castellers de Vilafranca
La Jove de Tarragona ha estrenat el 5de8 a Temps de Flors a Girona | Jove de Tarragona

Pas important de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els del carrer del Cós del Bou han estrenat aquest diumenge el primer 5de8 de la temporada a Girona amb motiu del Temps de Flors. La colla que dirigeix Gorka Bertran també ha alçat el 4de8 i el 3de8.

A la plaça de Sant Feliu gironina, els Marrecs de Salt han completat el 4de8, el primer 2de8f de l’any i el 3de8. Els Xics de Granollers s’han anotat el 5de7, el 2de7 i el 7de7. Finalment, els Sagals d’Osona han alçat el 4de7 amb l’agulla, el 2de7 i el 4de7.

Fires agredolces pels Verds

Els Castellers de Vilafranca estan tenint problemes de canalla en aquest començament de temporada. Tot i estrenar el 3de9 amb folre a les Fires de Maig, els penedesencs han sortit amb dubtes de la plaça de la Vila. I és que han fet dos intents desmuntats de 4de9 amb folre, el 4de8 i un intent desmuntat de torre de 7.

Els Castellers de Vilafranca han descarregat el primer 3de9f de l'any a les Fires de Maig | Castellers de Vilafranca

 

Els Xicots de Vilafranca sí que han sortit satisfets de la jornada. Els de Cal Noi Noi s’han apuntat el primer 4de8 de la temporada. Han acompanyat el carro gros del 5de7 i el 4de7 amb l’agulla.

Els Nens estrenen el 3de8

Els Nens del Vendrell han participat en l’aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia i ho han fet descarregant el primer 3de8 de la temporada. L’agrupació de la capital del Baix Penedès també ha aconseguit completar la torre de 7 i el 5de7.

Els Nens del Vendrell han estrenat el 3de8 a Barcelona | Nens del Vendrell

 

Al barri barceloní, els Castellers de la Vila de Gràcia han descarregat el 4de8, la torre de 7 i el 7de7. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró han fet l’aleta al 4de8, el 3de8, la torre de 7 i el pilar de 6.

2de7 a mitges de Sant Pere i Sant Pau

A la festa major del Milà, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han carregat el primer 2de7 de la temporada. Tot i l’ensopegada, els del barri cooperativista han redreçat la diada amb el 3de7 amb l’agulla i el 4de7 amb l’agulla.

2de7 carregat dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau al Milà | Begoña Garcia

 

La Colla Joves Xiquets de Valls ha estat la formació que més satisfeta ha sortit d’aquesta població de la comarca de l’Alt Camp. Els de la camisa vermella han descarregat el 4de8, el 2de7, el 3de8 i el 4de7.

"Sant Isidre amb castells de nou rosats" "Els objectius del 2019 dels Xiquets de Cambrils"