ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

La diada del Quadre tancarà un cap de setmana d’alta intensitat

La cita torrenca torna a comptar amb Joves de Valls i Jove de Tarragona com a caps de cartell
La Jove de Tarragona va descarregar el 5de9f a la diada del Quadre de l'any passat | Jove de Tarragona

Diumenge, a partir de les sis de la tarda, la plaça de la Vila de Torredembarra, acollirà un any més la diada del Quadre de Santa Rosalia, la festa major petita del municipi.

El cartell de colles d’enguany el conformaran els Nois de la Torre, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Vermells i liles han anunciat, com a mínim, castells de bàsics de nou.

 

La Joves vol estrenar el 4de9f

El juliol de la Joves de Valls es presenta intens. Per Torredembarra, els objectius de la colla que dirigeix Francesc Ramon són repetir el 3de9 amb folre i estrenar el 4de9 amb folre. A la tercera ronda, es podrien decantar per un castell de la gamma alta de vuit.

 

També durant la setmana al carrer d’en Gassó han estat treballant el pilar de 8 amb folre i manilles, estructura que també podrien tenir a punt pel Quadre. L’assistència de camises diumenge a plaça determinarà si els diables vermells poden atacar el primer gamma extra de la temporada.

 

La Jove també de 9

L’any passat, la Colla Jove Xiquets de Tarragona va meravellar la plaça de la Vila torrenca amb el primer 5de9 amb folre descarregat que veia la població. En aquesta edició, els liles es presenten amb menys ambició, però també amb ganes de demostrar el seu potencial.

 

L’agrupació del carrer Cós del Bou es planteja els dos castells bàsics de nou que es va apuntar a la passada diada de Sant Joan. Com a tercera estructura, els de Gorka Bertran ho rematarien amb un castell de la gamma alta de vuit.

 

La gamma alta de set truca als Nois

La festa major del Quadre de Santa Rosalia es presenta com la primera actuació important dels Nois de la Torre de la temporada. Tot i la manca de camises en algunes sortides, els de la camisa blau cel vol assolir un bon resultat diumenge amb l’estrena del 3de7 amb l’agulla. El 3 i el 4de7 serien les altres construccions que tindrien en el repertori.