Un dissabte casteller en clau Tots Sants

Tres de les colles participants a la diada vilafranquina de l’1 de novembre tenen actuació
Els Xiquets de Tarragona tornaran a apostar per la tripleta màgica a la diada de Tots Sants | Xiquets de Tarragona

Dissabte intens per tres de les agrupacions que prendran part dijous 1 de novembre a la diada de Tots Sants de Vilafranca del Penedès. Els Castellers de Vilafranca, amfitrions de l’actuació, es desplaçaran a Sant Cugat del Vallès per participar en la diada de la Tardor. Els Castellers de Sants seran a Sitges a la diada de final de temporada de la colla local. I els Xiquets de Tarragona organitzen la seva diada com un banc de proves de cara el dia 1.

Test dels verds a Sant Cugat

A sis de la tarda, a la plaça d’Octavià, els Castellers de Vilafranca faran la seva última aparició abans de Tots Sants amb l’objectiu d’afinar els castells bàsics de nou. Els vilafranquins estaran acompanyats dels Castellers de Sabadell i la colla local, els Castellers de Sant Cugat, dues formacions que tenen la intenció de bastir castells de vuit pisos.

 

Els objectius dels penedesencs de cara a la diada de l’1 de novembre impliquen descarregar el 3de10 amb folre i manilles i la torre de 8 neta. També treballaran intensament el 4de9 sense folre, castell que no descarreguen des de fa dos anys.

Sants a la diada de la Jove de Sitges

Després de la caiguda amb la torre de 9 amb folre i manilles a la seva diada, els Castellers de Sants es veuen obligats a fer un pas enrere a Sitges. Els borinots portaran els dos castells de vuit pisos i el 5de7 amb l’objectiu d’apujar-los un pis més a Vilafranca. L’actuació de Sitges tindrà lloc, a les sis de la tarda, al Cap de la Vila. També comptarà amb la participació de la colla local i els Castellers de Lleida.

Els Xiquets de Tarragona fan la diada a la plaça Corsini

La remodelada plaça Corsini serà l’escenari de la diada dels Xiquets de Tarragona. Els ratllats tenen l’objectiu de rodar els castells de vuit amb vista a apujar-los un pis més per Tots Sants. A més dels Xiquets, la diada, que començarà a les sis de la tarda, comptarà amb la participació dels Castellers de Cornellà.