Estrenes vermelles a Vila-seca

A la mateixa actuació, la Jove de Tarragona ha assolit un altre 5de8
La Joves de Valls ha estrenat el 3de8 amb el pilar a Vila-seca | David Prats

Vila-seca ha acollit aquest dissabte la cinquena diada d’aniversari del bateig de la colla local. A banda dels amfitrions, la cita també ha comptat amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Brivalls de Cornudella. Qui ha sortit més reforçada de plaça ha estat la Joves que ha aconseguit dues estrenes.

 

Pas endavant de la Joves

Bones sensacions de la Colla Joves. Els de Francesc Ramon han segellat una bona actuació en un cap de setmana de doble compromís. Per començar, han completat un 3de8, estructura que han hagut de treballar una mica a la rengla. Seguidament, han alçat  el primer 2de8 amb folre de l'any sense massa contratemps.

 

A la tercera ronda, han descarregat el 3de8 amb el pilar, que se’ls ha estirat a terços del tres a la baixada. Per rubricar una bona jornada han fet el pilar de 6.

 

Una altra catedral de la Jove

Cada cap de setmana que passa, la Jove de Tarragona té més dominat el 5de8. A la diada vilasecana han sumat el tercer de l’any. L’han fet en primera ronda. Seguidament, han descarregat el 3 i el 4de8. S’espera que en les pròximes sortides la colla que dirigeix Gorka Bertran pugui estrenar el pilar de 6 o un castell de vuit amb l’agulla.

La Jove de Tarragona ha sumat el tercer 5de8 de l'any a Vila-seca | David Prats

 

El primer castell de set local

Els Xiquets de Vila-seca han fet rodó el seu aniversari. D’entrada, han descarregat el 2de6. A la segona ronda, després d’un intent desmuntat per indecisió de la canalla, han estat capaços d’apuntar-se el primer 3de7 de l’any. Han rubricat les tres rondes de castells amb el 4de6. Per acabar, també han sumat el primer pilar de 5 del curs.

Els Xiquets de Vila-seca han estrenat el primer 3de7 de l'any | David Prats

 

Castells de sis dels Brivalls

Els Brivalls de Cornudella s’han presentat a Vila-seca amb poques camises. A la plaça d’Estudi, la colla d’aquesta població de la comarca del Priorat s’ha apuntat el 3de6, el 3de6 amb l’agulla i el 4de6. En pròxims compromisos, la colla de Cornudella de Montsant haurà de fer una crida a la massa social per poder aspirar a reptes superiors.

3de6 amb l'agulla dels Brivalls de Cornudella a Vila-seca | David Prats