GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S’exhaureixen les entrades de la jornada de dissabte del Concurs de Castells

És la primera vegada que es registrarà el ple absolut en aquesta sessió que va començar l’any 2012
Les entrades de la jornada de dissabte del Concurs de Castells s'han exhaurit per primera vegada | Tarragona Ràdio

 Les entrades de la jornada de dissabte del 27è Concurs de Castells que es viurà aquest dissabte, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, a la Tarraco Arena Plaça han quedat esgotades. A un dia d’obrir les portes, aquest divendres al matí s’han registrat les últimes compres i ja no queda ni una localitat disponible.

 

Des de l’organització, aquest fet és una mostra més de la potència i la força que cada vegada està agafant més la jornada del dissabte, on ja s’hi va veure dues colles alçant castells de nou pisos en la passada edició.

 

De cara a la sessió de dissabte, es van posar a disposició del públic un total 4.080 entrades, deixant-ne 360 per les colles i 300 per a patrocinadors i promocions. El preu de cada localitat ha estat de 5 euros.

Les entrades de diumenge es van acabar en poc temps

Les localitats per la sessió de diumenge 7 d’octubre es van posar a la venda el passat 31 de juliol. Es van exhaurir en 1 hora i 44 minuts. A les 10 del matí, l’organització va donar a conèixer, a través de les xarxes socials oficials, els enllaços per efectuar la compra de les entrades i aleshores, hi van accedir prop de més de 3.000 usuaris.

 

La primera vegada es va realitzar a les 10.01h i l’última per accedir a la jornada de diumenge a les 11.44h. En el primer minut de compra es van confirmar 3.023 entrades i en total, la mitjana d’entrades per reserva va ser de 3,26.

 

Cada persona que va entrar al portal de l’empresa Clorian, encarregada de la venda, va tenir el dret de comprar un màxim de 4 entrades per intent. El preu de les entrades diumenge, a diferència de la passada edició, han costat 14 euros, dos més que el 2016.

 

Per diumenge, es van posar a la venda un total de 3.680 entrades pel públic, deixant-ne 760 per colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1200 places, 1050 es van posar a la venda, i les altres 150 es van reservar per als patrocinadors.