Gorka Bertran, nou cap de colla de la Jove de Tarragona

Dani Milà seguirà com a president per dues temporades més
La Jove de Tarragona ja té nou equip per al període 2019 - 2020, amb Gorka Bertran com a cap de colla i Dani Milà com a president. | Cedida Colla Jove Xiquets de Tarragona

 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ja té nou comandament. Gorka Bertran és des d'aquest diumenge, 3 de febrer, el nou cap de colla dels de la camisa morada, recollint el relleu d'Aleix Bordas, que deixa el càrrec després de tres temporades. Bertran, de 31 anys, farà tàndem a la presidència amb Dani Milà, que continua, doncs, en un càrrec que ja ocupava fins ara.

 

Gorka Bertran, escollit cap de colla amb el 85% dels suports de l'assemblea extraordinària

Reunida en sessió extraordinària aquest diumenge a la tarda al seu local social i d'assaig del carrer del Cós del Bou de Tarragona, l'assemblea de la Colla Jove va escollir, amb el suport del 85% dels presents, el nou equip que, en l'apartat tècnic, liderarà Gorka Bertran, que s'ha envoltat d'un equip jove per afrontar les dues temporades que assumeix: el mandat dura fins al final de l'any 2020. Dani Milà, per la seva banda, continuarà sent el president, també per dues temporades més.

 

Els comptes oficials de la Colla Jove Xiquets de Tarragona a les xarxes socials anunciaven el nom del nou màxim dirigent tècnic de la formació aquest diumenge al vespre:

 

 

L'activitat castellera comença a despertar a la Colla Jove

La Jove, que com és habitual va culminar la seva temporada a la diada de l'Esperidió, a finals del passat mes d'octubre, farà aquesta mateixa setmana els primers passos de l'activitat castellera de 2019. Tot i que encara caldrà esperar pel que fa als assajos generals, sí que s'iniciaran els de la canalla. Així, dimarts 5 i dijous 7 de febrer es faran les primeres sessions, d'un quart de vuit fins a dos quarts de nou del vespre.

 

També et pot interessar

La Colla Jove: un 2018 casteller intens i amb feina pendent

Aleix Bordas: «A vegades les sensacions, no s’ajusten als números de la colla»