L’hora de la Joves al Pati

Els de la camisa vermella faran la seva última aparició abans de Sant Joan
Un 3de9 amb folre de la Colla Joves Xiquets de Valls a la diada del Pati | Colla Joves Xiquets de Valls

A menys de deu dies de la festa major de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls convoca dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la plaça del Pati, la diada d’aniversari del Local. Els de la camisa vermella estaran acompanyats dels Castellers de Barcelona, els Nens del Vendrell i els Moixiganguers d’Igualada. S’espera que la Joves aposti fort per aquesta jornada.

 

Objectiu descarregar el 3de9f

El Pati ha de ser la revàlida de Barcelona de la Joves. A falta de l’assaig d’aquest divendres, els de Francesc Ramon esperen estar en condicions de tornar a atacar el 3de9 amb folre, castell que només van carregar dissabte passat a la plaça de Sant Jaume.

 

Els objectius dels del carrer d’en Gassó també són tornar a assolir el 2de8 amb folre i el pilar de 7 amb folre, dues estructures que haurien d’estar preparades per pujar un pis el pròxim 24 de juny a la plaça del Blat. El 3de8 amb el pilar, que ja han descarregat en dues ocasions, també podria entrar en el repertori.

 

Possible 4de8 dels Nens

Ja fa setmanes que els Nens del Vendrell treballen el 4de8 al local d’assaig. Tot i això, la direcció tècnica de la colla no té pressa, encara que a la roda de premsa prèvia al Pati van anunciar que no descartaven portar el 4de8 a Valls si els assajos evolucionaven.

 

Els vendrellencs ja fa setmanes que sovintegen el 3de8 i la torre de 7. Caldrà estar atents si a la capital de l’Alt Camp poden arrossegar les camises suficients per fer un pas més en forma de clàssica de vuit.

 

Igualada i Barcelona també de vuit

Els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Barcelona també es marquen el llistó alt en una plaça on sempre en què hi han actuat han ofert el màxim que tenen en aquell moment.

 

A pesar de la caiguda a Sant Quintí de Mediona de fa quinze dies, els igualadins podrien apostar per castells de vuit bàsics. D’altra banda, els de Barcelona hauran d’analitzar quin repertori els convé més després de l’ensopegada amb el 4de9 amb folre de la setmana passada.

Més notícies de la categoria Castells