Ja es coneixen els actes de les festes del local de la Joves de Valls

El plat fort serà la diada del Pati del pròxim 15 de juny
La diada del Pati serà l'acte més destacat de l'aniversari del local de la Colla Joves Xiquets de Valls | Colla Joves Xiquets de Valls

Abans de la festa major de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls organitza una sèrie d’activitats per commemorar l’aniversari del local. A banda de concerts, sopars i activitats per la canalla, els de la camisa vermella tindran el pròxim dissabte 15 de juny, a les sis de la tarda, una nova edició de la diada del Pati amb la participació de colles convidades. Aquest és el programa d’actes de les festes del local 2019:

DIMECRES 5 DE JUNY

20h. Assaig especial i sopar gratuït per a tothom

DIVENDRES 7 DE JUNY

22h. Assaig especial. En acabar, hi haurà entrega de camises a tots els nouvinguts i un concurs especial de grups batejat amb el títol Què en saps de la colla?. Durant el concurs hi haurà barril de cervesa gratis per a tots els assistents.

DIVENDRES 14 DE JUNY

18h. Festa de Final de Curs d’anglès, dels grallers, timbalers i diables vermells amb una petita actuació. En acabar, hi haurà berenar per a tots els assistents.

DISSABTE 15 DE JUNY

11.30h. Matí de xerrades amb les taules rodones «El món dels esports aplicat a la pràctica castellera contemporània i «La comissió d’equitat dins el marc de la Setmana LGTBI». En acabar les xerrades hi haurà un petit refrigeri al bar de la sala d’assaig.

 

17.15h. Trobada al local de les colles participants a la diada del Pati.

 

17.30h. Cercavila d’anada a la diada del Pati.

 

18h.Diada del Pati amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de Barcelona i els Nens del Vendrell.

 

21.30h. Sopar de Germanor

En acabar el sopar, Concert de Gralles

 

23h. Concert amb La Prole Band i DJ Enredu

DIUMENGE 16 DE JUNY

11.30h. Matí per la Canalla. Hi haurà esmorzar i entre les 12h i 13.30h un taller de circ a càrrec de la companyia Passabarret. Mentre els pares esperen, també es farà un vermut electrònic al pati del local d’assaig.

 

De 19h a 21h. Ball de fi festa al bar del local social de la Colla Joves amenitzat per DJ París. A la mitja part es farà el sorteig d’un pernil, samarretes de les colles i dues ampolles de vi.