3de9f dels Xiquets de Reus a la diada de Misericòrdia

Misericòrdia de 9 pels Xiquets de Reus

A més del 3de9f, els de la camisa avellana han completat el 2de8f i el 4de8

Els Xiquets de Reus s’han agradat aquest dissabte a la diada de la Mare de Déu de Misericòrdia que s’ha celebrat a la plaça del Mercadal. La colla de la capital del Baix Camp ha aconseguit recuperar la seva millor versió amb el segon castell de nou pisos de la temporada. A la mateixa actuació, també hi han participat els Moixiganguers d’Igualada i els Nens del Vendrell.

 

Reus s’apunta un 3de9f treballat

A la diada de Misericòrdia, els Xiquets de Reus han triat el 3de9 amb folre com a castell de sortida. L’han tirat amunt després d’un peu desmuntat. El castell ha pujat bellugadís d’entrada i un cop feta l’aleta ha començat a patir entre l’encaix de terços i el folre, especialment el terç del pilar de l’enxaneta que s’enfonsava. Tot i els contratemps, l’agilitat de la canalla i la concentració del tronc ha permès que se’l poguessin anotar.

 

Seguidament, han encarat el 2de8 amb folre. N’han fet dos intents desmuntats. El primer l’han tirat avall amb aixecador posat després d’una batzegada a quarts que ha fet que dubtés l’enxaneta. En  repetició, novament els dubtes dels més petits ha fet que el desmuntessin amb els dosos col·locats.

 

Per asserenar els ànims amb el dos, han plantat el 4de8 a la tercera ronda. Un cop completat el carro gros, s’han aconseguit apuntar l’anhelat 2de8 folrat, castell que fa que oblidin la caiguda de 2de7 que van patir la setmana passada a la diada de l’Avi Emili Miró de Terrassa.

 

Abans de la diada del Mercadal del pròxim 5 d’octubre, l’agrupació de la capital del Baix Camp encara té dimecres a la tarda la diada del Santuari de Misericòrdia. A falta de l’últim assaig, els de la camisa avellana, que actuaran en solitari, s’hi podrien plantar amb el 2de8 amb folre.

 

Tripleta de vuit dels Moixiganguers

 

La visita dels Moixiganguers d’Igualada ha anat sota el guió previst. Els de la camisa morada han completat la tripleta de vuit pisos amb el 4de8, la torre de 8 amb folre i el 3de8. Després d’aquesta actuació, la colla de la capital de l’Anoia afronta amb optimisme un tram final de temporada on podrien entrar en acció el 5de8 i el 3de9 amb folre.

 

Gamma alta de set dels Nens

 

Una sèrie de baixes no han permès que els Nens del Vendrell provessin cap castell de vuit a la plaça del Mercadal.  A la diada de Misericòrdia, han tingut un ensurt de sortida amb un 4de7 amb l’agulla que se’ls ha despenjat la canalla. Tot seguit, l’han pogut assolir amb una mica de nervis. A continuació, han plantat el 5de7 i el 3de7. Els vendrellencs ja pensen en la diada de Santa Teresa del pròxim 13 d’octubre, cita on esperen estrenar la torre de 8 amb folre.