Misericòrdia de nou pels Xiquets de Reus

Els de la camisa avellana aconsegueixen descarregar el 3de9f a la festa major petita de la capital del Baix Camp
3de9 amb folre dels Xiquets de Reus descarregat a la diada de Misericòrdia | Xiquets de Reus

Pas endavant dels Xiquets de Reus. A la diada de Misericòrdia que s’ha viscut aquest dissabte a la plaça del Mercadal, els de la camisa avellana han aconseguit descarregar el 3de9 amb folre, castell que feia tres setmanes havien carregat a Cambrils. El tres de Misericòrdia ha s’ha obert molt a la rengla i s’ha tancat pels pisos superiors. A la baixada, els quarts l’hagut de treballar al límit. Tot i la lluita, l’experimentació del tronc ha permès que se’l poguessin anotar.

 

Prèviament, els reusencs s’han apuntat el setè 2de8 amb folre de l’any. Un dos, a diferència dels que hem vist aquesta temporada, que se’ls ha girat una mica a terços i el tronc no ha acabat d’estar còmode del tot durant l’execució.

 

A la tercera ronda, han fallat amb el 5de8. N’han fet dos intents desmuntats amb dosos posats. El dos estava massa subjectat al tres i la canalla no ha vist massa clar. Seguidament, també han desmuntat el 4de8 amb els dosos perquè estava excessivament obert a quints. Han acabat una Misericòrdia agredolça amb tres pilars de 5 i vuit pilars de 4.

 

Els Xiquets de Reus tornaran a actuar dimarts, a les set de la tarda, a la plaça del Santuari, amb motiu de la festivitat de la Misericòrdia. Els de Toni Rull esperen completar-hi la clàssica de vuit i recuperar la confiança amb el 4de8.

 

Les millors imatges de la Diada Castellera de Misericòrdia.

Primer 5de8 dels Moixiganguers fora de casa

Excel·lent actuació dels Moixiganguers d’Igualada a Reus. Els de la camisa de color morat han descarregat la torre de 8 amb folre de sortida. A la segona ronda, han completat el segon 5de8 de l’any i el primer que completen fora de la capital de l’Anoia. Han finalitzat les tres rondes de castells amb un 3de8 sòlid, prova del 3de9 amb folre que volen portar a la jornada de dissabte del Concurs de Castells del 6 d’octubre.

 

Abans del Concurs, els igualadins tenen diumenge, a partir de les dotze del migdia, a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, la diada de Sant Miquel al costat dels Castellers de Vilafranca i els Castellers de Berga. S’espera una actuació similar a la que han fet aquest dissabte a la Misericòrdia reusenca.

Sabadell ensopega amb la torre de 7

Accident anecdòtic dels Castellers de Sabadell amb la torre de 7 a la segona ronda. Els ha cedit quan el pis de dosos s’estava retirant. La caiguda d’aquest castell ha impedit que els Saballuts provessin el 7de8 a la tercera ronda. A la primera ronda, han completat un 3de8 tranquil. Han finalitzat l’actuació amb un 4de8 també de bona factura.