Els Nois de la Torre plantegen la gamma alta de set per Santa Rosalia

Els de la camisa blau cel compartiran plaça amb Nens del Vendrell i Xiquets de Tarragona
Els Nois de la Torre es preparen per a la diada de Santa Rosalia d'aquest diumenge | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

El setembre comença amb força a Torredembarra. Diumenge, a partir de les dotze del migdia, a la plaça de la Verdura, tindrà lloc la diada de la festa major de Santa Rosalia amb la participació dels Nois de la Torre, els Xiquets de Tarragona i els Nens del Vendrell. Tot i tornar d’un petit parèntesi estival, les tres colles es marquen fer un bon paper en aquesta cita.

 

Els Nois volen la millor diada de l’any

A Santa Rosalia, els Nois de la Torre tenen ganes d’aconseguir un bon resultat a plaça. A manca de l’últim assaig, els torrencs es plantegen el primer 3de7 amb l’agulla, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 aixecat per sota. També podria entrar en els plans de la diada el 5de7, estructura que encara no han completat aquest 2019.

 

Fins al moment, la formació torrenca ha fet el 3de7 aixecat per sota (1 descarregat), el 4de7 amb l’agulla (1 descarregat), el 3de7 (7 descarregats + 2 intents desmuntats), el 4de7 (3 descarregats +2 intents desmuntats) i el 2de6 (1 descarregats + 2 carregats) com a millors castells.

 

Baixes de tronc als Nens del Vendrell

La visita a Torredembarra dels Nens del Vendrell es preveu plàcida. Acabats de tornar de vacances, els vendrellencs es podrien atrevir amb un 4de8 amb canvis a l’alineació. També tenen ganes de continuar rodant el 5de7 i la torre de 7.

 

Aquesta temporada, la colla de la capital del Baix Penedès ha assolit el 3de8 (7 descarregats), el 4de8 (2 descarregats), la torre de 7 (10 descarregats), el 5de7 (4 descarregats) i el 4de7 amb l’agulla (7 descarregats) com a màximes fites.

 

Els Xiquets volen recuperar el vol

Després d’un Sant Magí molt per sota de les seves possibilitats, els Xiquets de Tarragona es volen revifar a Torredembarra. A falta del darrer assaig, els matalassers es plantejaran castells de vuit bàsics amb l’objectiu d’arribar en les dues diades de Santa Tecla amb reptes superiors.

 

La temporada dels Xiquets de Tarragona no és la desitjada. Han fet intents desmuntats de 3de9 amb folre i de 5de8. De moment, les seves millors construccions són el 3de8 (14 descarregats + 1 intent desmuntat), el 4de8 (10 descarregats + 2 carregats) i el 2de7 (2 descarregats).