GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Nois de la Torre volen consolidar la gamma alta de set

Els de la camisa blau-cel estrenen nou cap de colla
Els Nois de la Torre es volen consolidar com a colla de gamma alta de set | Isaac Farrè

 

Des de principis del mes de març, els Nois de la Torre ja és troben immersos en la temporada. Ho fan amb un equip renovat. Dani Marín s’ha posat al capdavant de la tècnica torrenca després de la renúncia per qüestions laborals d’Aitor Úbeda, el cap de colla de la temporada 2018. Marín, que fins ara era segon cap de colla, té el suport d’Arnau Toldrà o Jordi Canyellas.

 

El 2019 de l’agrupació torrenca es planteja amb l’objectiu de consolidar els castells de la gamma alta de set. En les primeres actuacions de l’any, els Nois han fet el 3de7 (3 descarregats), el 4de7 (1 intent desmuntat), el 3de6 amb l’agulla (3 descarregats) i el 2de6 (1 carregat). Algunes caigudes o intents desmuntats no han permès encarar el principi de temporada de manera més ambiciosa com sí que va passar el 2018

 

L’any passat, la formació blau-cel va aconseguir sis construccions de set de gamma alta de diferents. També van intentar sense èxit el 2de7  per Santa Rosalia i el 4de8 al Concurs de Castells, dues construccions que, si la temporada avança de manera satisfactòria, podrien entrar en els plans de la colla.

Calendari d’actuacions 2019 dels Nois de la Torre

Al maig, les diades dels Nois de la Torre començaran a augmentar. Sobretot, la colla es vol presentar amb les màximes condicions a les dues festes majors del municipi: el Quadre (juliol) i Santa Rosalia (setembre). Aquestes són les actuacions previstes que van entre el 18 de maig i l'1 de novembre:

18/05 El Serrallo (Tarragona)

25/05 38è aniversari del local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

2/06 Vilafranca del Penedès. Memorial Joan Sol

15/06.La Bisbal del Penedès

24/06. Torredembarra. Sant Joan a Baix a Mar

14/07 Torredembarra. Diada del Quadre

27/07 Diada d’Estiu a Altafulla

3/08 Tarragona. Festes de la urbanització la Móra

21/08 Tarragona. Ciutat de Castells

24/08 Albinyana

1/08 Torredembarra. Diada de Santa Rosalia

7/09 La Pobla de Montornès

28/09 Vespella de Gaià

6/10 Torredembarra. Diada de la plaça de la Verdura

26/10 Diada dels Castellers de Mallorca

1/10 Torredembarra. Tots Sants