Oriol Peiró, nou cap de colla dels Xiquets de Tarragona

Ha estat escollit aquest dissabte, 9 de febrer
Oriol Peiró donant indicacions als Xiquets de Tarragona durant el Concurs de Castells de 2018. | Josep Martí

 

L’Assemblea General dels Xiquets de Tarragona, que s'ha reunit aquest dissabte, 9 de febrer, a l’Antiga Audiència de la ciutat de Tarragona, ha elegit Oriol Peiró com a nou cap de colla dels ratllats. La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat a les eleccions, i ha obtingut el suport majoritari de l’assemblea amb 129 vots a favor, 53 en blanc i 1 de nul.

 

El nou cap de colla dels Xiquets es planteja com a principal repte «aprofitar i potenciar les sinèrgies que va experimentar la colla en el darrer tram de l’any passat», per tal de «construir i consolidar a partir d’aquí unes bases sòlides de cara al futur», segons han explicat els mateixos Xiquets de Tarragona en un comunicat emès aquest vespre.

 

Oriol Peiró, al centre, nou cap de colla dels Xiquets de Tarragona. | Cedida

 

Qui és Oriol Peiró i qui l'acompanyarà?

Oriol Peiró vesteix la camisa ratllada des de la temporada 2000, i des de llavors ha format part de diversos equips tècnics en diferents càrrecs, com ara segon cap de colla, cap de canalla o integrant de l’equip de nuclis. També va ser un dels sis integrants de la junta gestora que es va fer càrrec de l'entitat el tram final de la passada temporada, després de la dimissió de Sergi Feijoo.

 

En aquella gestora també hi eren els altres tres noms que ara acompanyen Peiró al capdavant del nou equip: Oriol Falguera, que serà el segon cap de colla; Oriol Sánchez, cap de pinyes; i Marta Sancho, cap de canalla. De fet, aquests tres noms ja formaven part de l’equip de Sergi Feijoo, de manera que, dins de la renovació, Peiró ha apostat per un equip amb molta experiència recent. Ara, els matalassers ja esperen la seva tornada als assajos, que serà d'aquí a poc menys de tres setmanes, el proper divendres, 1 de març.

 

També et pot interessar