La Jove de Tarragona ha estrenat el pilar de 6 a Cambrils

Reus, Cambrils i Tarragona veuen castells de vuit per Sant Pere

Tot i la calor, les diades castelleres previstes s'han pogut celebrar amb normalitat

Les altes temperatures no han impedit que s'alcessin castells aquest dissabte amb motiu de Sant Pere. Reus, Cambrils, Sant Pere i Sant Pau i la Bisbal del Penedès han estat els municipis on han tingut lloc actuacions.

Els Xiquets de Reus desmunten el 4de8

El migdia de Sant Pere no ha estat favorable pels Xiquets de Reus. Els de la camisa avellana han començat malament l'actuació de la plaça del Mercadal amb dos intents desmuntats de 4de8. Han redreçat l'actuació amb el 3de8 i el 5de7. A la ronda de pilars, els ha caigut el pilar de 5 al balcó.

El dia abans, festivitat de Completes, els reusencs van aconseguir portar el pilar de 4 caminant des de la Prioral de Sant Pere fins a la plaça del Mercadal. Prèviament, també van completar castells de set pisos durant l'actuació del seguici festiu.

Doble estrena de la Jove a Cambrils

Després de Sant Joan, la Jove de Tarragona s'ha pres amb molta tranquil·litat la diada de Sant Pere a Cambrils. Els liles han descarregat el 4de7 amb l'agulla, el primer 2de7 de l'any i el 4de8 després d'un intent desmuntat. A la ronda de pilars, també han alçat el primer pilar de 6 de la temporada.ç

La colla local, els Xiquets de Cambrils, han completat el 2de6, el 3de7 després d'un intent desmuntat i el 4de6.

Quatre colles a Sant Pere i Sant Pau

El barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau ha viscut la diada castellera de les festes d'estiu. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han completat el 2de7, el 5de7 i el 4de7 amb l'agulla. S'han acomiadat de plaça amb un pilar de 5.

Els Xicots de Vilafranca s'han adjudicat la millor actuació de la tarda amb el 4de8 després d'un intent desmuntat, un intent desmuntat de 5de7, el 3de7 i el 4de7 amb l'agulla.

Els Brivalls de Cornudella han completat el 3de6 amb l'agulla i el 3de6 carregat. Per la seva banda, els Castellers de Badalona han descarregat el 3de7, el 5de7 i el 3de6 amb l'agulla.

 

2de6 dels Bous al barri de Baix

La Colla Castellera dels Bous de la Bisbal del Penedès ha continuat la seva sèrie d'actuacions als barris del municipi. Aquest  dissabte els ha tocat al barri de Baix. Els de la camisa taronja han completat el 2de6, el 4de6 i el 3de6.


Comentaris